ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

250 rapid test για τους πατρινούς οδηγούς ταξί

rapid tedt taxi
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε 250 οδηγούς ταξί της Πάτρας και Περιχώρων «ο Αγ. Χριστόφορος», σε συνεργασία της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ. Τα rapid test έγιναν στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Ευβοίας 250 και αφορμή στάθηκε το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε συνδυασμό με την επανεκκίνηση της εστίασης.

Ειδικότερα, η τήρηση των μέτρων προστασίας και ο έλεγχος για τον εντοπισμό μη συμπτωματικών κρουσμάτων μεταξύ των επαγγελματιών κάθε κατηγορίας είναι απαραίτητα συστατικά για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου του νέου κορωνοιού. Πολύ περισσότερο για τους επαγγελματίες οδηγούς taxi που καθημερινά συναναστρέφονται με αρκετά άτομα μέσα σε κλειστό χώρο όπως είναι το όχημά τους.

Στους δειγματοληπτικούς ελέγχους παραβρέθηκε και ο ίδιος ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία ελέγχου των επαγγελματιών οδηγών taxi. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος επιλήφθηκε άμεσα και  του  αιτήματος  του Σωματείου για τη διάθεση υγειονομικού υλικού προς τους οδηγούς, με αποτέλεσμα να προσφερθούν 3.000 γάντια,  3.000 μάσκες  και δύο κιβώτια με αντισηπτικά από την 6η ΥΠΕ. Τα υλικά παρέλαβε χθες ο πρόεδρος κος Σκέντζος ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Διοικητή για τη σημαντική συμβολή  του ίδιου και της 6ης ΥΠΕ στην προσπάθεια θωράκισης των μελών του Σωματείου κατά του νέου κορωνοιού.

rapid test taxi 2

You may also like

Comments are closed.