ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Το τελευταίο “αντίο” στον σπουδαίο ερμηνευτή

2

Η κηδεία του μεγάλου μας τραγουδιστή τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο και με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε ζητήσει από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιες υγείας εξαιτίας του κορoνοϊού.

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη τους, Μαρία, έφτασαν από τους πρώτους στο παρεκκλήσι του Α’ Νεκροταφείου και χειροκροτήθηκαν από όσους βρίσκονταν εκεί.

Μάλιστα, από το πρωί, πλήθος κόσμου βρέθηκε πέρασε να αφήσει έστω έναν λουλουδάκι στον άνθρωπο που θαύμασε, λάτρεψε και πόνεσε μέσα από τα τραγούδια του.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έφθασε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία.

Συγκινημένοι, όλοι όσοι βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τραγούδησαν τα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η κόρη του Μαρία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ο κόσμος την αγκάλιαζε, δίνοντας της κουράγιο.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών ήταν πολλοί επώνυμοι φίλοι του εκκλιπόντος, μεταξύ των οποίων η Μαρία Ιωαννίδου, ο Αντύπας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Γιώργος Βογιατζής, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, τον οποίο είχε βαφτίσει ο «πρίγκιπας».

Τον νεκρό τίμησε με την παρουσία της στην κηδεία και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το παρών έδωσε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, καθώς και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

ImgSrc 16 1 ImgSrc 17 1 ImgSrc 14 3 ImgSrc 12 2 ImgSrc 11 4 29 30 31 32 33 12 2 14 1 17 1 18 2

You may also like

Comments are closed.