ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αυτή τη Δευτέρα στην “Πολιτεία”: “Κάτι ύποπτο” πίσω απ’ τις απανωτές φωτιές – Σε εξέλιξη ήδη η έρευνα

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 02 08 21
 Σ’ εξέλιξη ήδη η έρευνα για τα αίτια του πύρινου ολέθρου στην Αιγιάλεια

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΣΠΙΤΙΑ

κάηκαν ολοσχερώς, τεράστιες ζημιές

σ’ επιχειρήσεις και καλλιέργειες

Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΛΩΝ

κομβική, απ’ την πρώτη στιγμή,

ώστε ν’ αποσοβηθεί ένα «νέο Μάτι»

Η τραγική ειρωνεία για

ιδιοκτήτη στην Καρυά

Κόποι μια ζωής έγιναν παρανάλωμα μέσα σε λίγη ώρα. Η «Πολιτεία» αποκαλύπτει την απόγνωση 55χρονου πυροπαθούς ο οποίος είχε μετακομίσει στο νεόδμητο σπίτι του ώρες πριν την καταστρεπτική φωτιά. Η στήριξη των γειτόνων και ο όρκος.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 02 08 21ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΡΤΑΚΗΣ

Αν η Πάτρα γλίτωσε τα χειρότερα, το οφείλει στο φιλότιμο των πυροσβεστών. Αλλά, ως πότε το φιλότιμο θα είναι απάντηση στις πιεστικές ανάγκες;

 

Καθημερινό «μπούλινγκ» και διχασμός σε χώρους εργασίας στην Πάτρα  

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ «σπάει» φιλίες και συνεργασίες

Δ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:

Είναι αλήθεια, εργαζόμενοι

στρέφονται κατά εργαζομένων

 

Πως μια νέα Μαρίνα, μεταξύ Μόλου και Γούναρη,

μπορεί να υποσχεθεί δουλειά σε 1.000 πατρινούς

Το κρυμμένο πλεονέκτημα της πόλης και η δυνατότητα να εξελιχθεί σε κομβικό σημείο του θαλάσσιου τουρισμού στη Μεσόγειο. Η «Πολιτεία» παρουσιάζει βασικές πτυχές της μελέτης του Ηλία Θεοδωρόπουλου και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που θα φέρει στην αγορά και στην απασχόληση.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 02 08 21ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Ιδεολογικός αντίπαλος ο Μητσοτάκης,

υπαρξιακός μας αντίπαλος ο Τσίπρας

Ο πατρινός πρώην υπουργός και εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. «Αυτό που διακηρύττω, είναι επιστροφή ΜΕ το ΠΑΣΟΚ και θετική ανατροπή», λέει στην «Πολιτεία».

 

Ανδρέας Αποσκίτης: Η «φωνή» που απέκτησαν

κοντά 13.870 πατρινοί και αυτά «που λέγονται»…

Χαρακτηριστική περίπτωση της απήχησης που έχει η κοινωνική δικτύωση, όταν η κριτική και η ανάδειξη των προβλημάτων γίνεται με τεκμηριωμένο και έγκυρο τρόπο. Η «Πολιτεία» μιλά με τον διαχειριστή μιας σελίδας που αφυπνίζει τις αρχές και δίνει λύσεις.

 

ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ «ΚΑΙ ΣΙΑ»

Πρόσωπο, με όνομα και επώνυμο, πίσω από τις κινήσεις αμφισβήτησης του μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου. Με διάφορες αφορμές, κατά κανόνα κωμικοτραγικές. Ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Φλαμή για την κίνηση των «φανατικών».

 

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 02 08 21ΜΑΡΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η παράτολμη παραίτηση λίγο πριν την απρόβλεπτη πανδημία, το υψηλό επιχειρηματικό ρίσκο και το μήνυμα που στέλνει ένας πατρινός που σήμερα διαπρέπει στον χώρο της Εστίασης στην Ιθάκη.

ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ

Ιδού διαρρήκτες επί το έργον!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΡΤΙΕΡΗ

Ξύλο μεταξύ μπράβων

στη νύχτα της Πάτρας

Αυξημένα, τον τελευταίο καιρό, τα επεισόδια μεταξύ ανθρώπων της νύχτας. Νέο περιστατικό, αυτή τη φορά σε θερινό κατάστημα διασκέδασης, με «πρωταγωνιστή» νεαρό ο οποίο επιτέθηκε αρχικά στον πορτιέρη και στη συνέχεια στον ιδιοκτήτη.

ΙΕΡΕΑΣ «ΥΠΟΛΟΓΟΣ»

Η Μητρόπολη Πατρών δεν

επιτρέπει δύο ονόματα

Στα δικαστήρια φαίνεται ότι θα καταλήξει διένεξη στη Δυτική Αχαΐα, με αφορμή την επιθυμία γονιών και παππούδων να δώσουν δυο ονόματα σε νεοφώτιστη. Το θέμα πήρε έκταση στην κοινωνική δικτύωση. Και απ’ ότι φαίνεται θα έχει και δικαστικές προεκτάσεις.

ΡΗΓΑΝΟΚΑΜΠΟΣ

Το παραξηλώνουν οι Ρομά!

You may also like

Comments are closed.