ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Παραμένουμε σε άκρα επιφυλακή για την φωτιά στην Άρλα» αναφέρει ο Σπύρος Μυλωνάς

FOTIA 2 810x608 1

Στις 10.45 σήμερα (12/8) το πρωί έγινε αντιληπτή φωτιά σε ελαιώνα στην Άρλα. Τη φωτιά αντιλήφθηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αθ. Σώρρας που αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία.

Η κινητοποίηση υπήρξε άμεση και η φωτιά προσεβλήθη στα πρώτα της στάδια. Οι ζημιές που υπήρξαν αναφέρουν την καύση περίπου 60 ελαιόδεντρων ενώ προς στιγμή απειλήθηκαν δύο κατοικίες που τελικά δεν κινδύνευσαν.

Στο σβήσιμο της πυρκαγιάς πήραν μέρος εναέρια μέσα, οχήματα και πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ομάδες εθελοντών.

«Η φωτιά στην Άρλα απόδειξε για μια ακόμα φορά την κρισιμότητα που έχει η γρήγορη αντιμετώπισή της» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες για τον άμεσο εντοπισμό της, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τους εθελοντές για τη γρήγορη αντίδραση και την ταχεία κατάσβεση. Παραμένουμε όλοι σε άκρα επιφυλακή για να κρατήσουμε τις πυρκαγιές μακριά από τον τόπο μας» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

mylonas fragma

You may also like

Comments are closed.