ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μητροπολίτης Χρυσόστομος: 2+1 «επιβεβαιώσεις» με αφορμή την περιπέτεια υγείας του

Facebook
Twitter
Δύο καίριες διαπιστώσεις που επιβεβαιώνονται με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου.

Πρώτον, το ράπιντ τεστ δεν είναι πάντα ακριβές. Και έχουν δίκιο όσοι το «φωνάζουν» εδώ και πολλούς μήνες. Θυμίζουμε ότι, μετά τον πυρετό που «ανέβασε» ο Σεβασμιώτατος και μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», υπεβλήθη σε διαγνωστικό έλεγχο με ράπιντ τεστ το οποίο ήταν αρνητικό. Οι γιατροί, όμως, επέμεναν να γίνει και μοριακό τεστ. Το οποίο τελικά έδειξε ότι ο μητροπολίτης είχε προσβληθεί απ’ τον ιό.

Δεύτερον, δεν είναι καθόλου ασύνηθες οι εμβολιασμένοι και με τις δυο δόσεις, όπως ο κ.κ. Χρυσόστομος, να προσβάλλονται απ’ τον κορωνοϊό. Μόνο που τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια. Για «ήπια πνευμονία», μίλησε ο θεράπων γιατρός του μητροπολίτη κ. Λεωνίδας Στέλλας.

Γνωστά πράγματα που, όμως, επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά. Όπως επιβεβαιώνεται και η μεγάλη αγάπη των πιστών προς το πρόσωπο του κ.κ. Χρυσόστομου, κάτι που φάνηκε κι απ’ τα αναρίθμητα μηνύματα ευχών που κατέκλυσαν τις προηγούμενες μέρες έως και την «δύσκολη» και «δύστροπη» κοινωνική δικτύωση.

Αχαϊκή Πολιτεία – Ζώης Μαρίνος
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top