Κορδάς: Σαν να ασφαλτοστρώνουμε το δρόμο Πάτρα – Κωνσταντινούπολη!

Facebook
Twitter
Δεν είναι λίγες οι διαμαρτυρίες πατρινών εξ αφορμής του ότι ναι μεν εκτελούνται έργα ασφαλτόστρωσης στην Πάτρα, όχι όμως σε δρόμους των δικών τους συνοικιών.

Πολλές από τις διαμαρτυρίες εκφράστηκαν και προς την «Πολιτεία» η οποία μετέφερε τα αιτήματα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Έργων Χρήστο Κορδά.

Στην απάντησή του, ωστόσο, τονίζει ότι η Πάτρα έχει περί τα 800 χλμ δρόμων σε κακή κατάσταση μετά από εγκατάλειψη ετών. «Μια απόσταση από εδώ ως την Κωνσταντινούπολη», προσθέτει ο κ. Κορδάς και εξηγεί ότι: «Εμείς έχουμε ξεκινήσει ένα γιγάντιο έργο ασφαλτοστρώσεων, που όμως εκτελείται όχι από ΕΣΠΑ ή άλλα προγράμματα, αλλά από τα πενιχρά διαθέσιμα χρήματα του δήμου».

Η απάντηση λοιπόν είναι ότι το έργο ασφαλτόστρωσης και επισκευής των δρόμων της πόλης εκτελείται κατά προτεραιότητα, αρχής γενομένης από τους «πρωτεύοντες» δρόμους, δηλαδή τις οδούς όπου υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων και συνεχίζοντας στους «δευτερεύοντες» δρόμους, αυτούς χαμηλότερης κίνησης. «Στα στενά δρομάκια καταλαβαίνετε ότι θα πάμε μετά. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top