ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

3η Ημέρα Καριέρας Τμήματος ΗΜ/ΜΥ ΠΑ.ΠΕΛ. – Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 – Οι εγγραφές άνοιξαν!

Facebook
Twitter
Στιγμιότυπο_28-3-2024_155227_www.youtube.com_-768x476
Ο επιτυχημένος θεσμός της Ημέρας Καριέρας, που στοχεύει στη διασύνδεση φοιτητών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας, αλλά και στη διεύρυνση των οριζόντων τους σχετικά με τις μελλοντικές προοπτικές καριέρας και επιχειρηματικότητας, επιστρέφει, για 3η χρονιά, στο Τμήμα ΗΜΜΥ ΠΑ.ΠΕΛ., την Παρασκευή 12 Απριλίου.

 

Με τη συμμετοχή εταιρειών που κατέχουν σημαντικό ρόλο στο πεδίο της τεχνολογίας, της ενέργειας, της συμβουλευτικής και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, με εξέχοντες ομιλητές και ομιλήτριες που θα μοιραστούν πληροφορίες και συμβουλές για τον σχεδιασμό ενός career path, καθώς επίσης με τη φιλοξενία εταιρικών booths για την πραγματοποίηση συνεντεύξεων για ανοικτές θέσεις εργασίας, η εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης στο Κουκούλι, αναμένεται να ωφελήσει πολλαπλά τους φοιτητές και απόφοιτους ΗΜΜΥ του Τμήματος, αλλά και συγγενών Τμημάτων από άλλα πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικά με:

βήματα και διαδικασίες προς την αναζήτηση και επιλογή εργασίας
ευκαιρίες πρακτικής και ανάπτυξης ενός ισχυρού skillset για ένα επαγγελματικό μέλλον με ευρωπαϊκή προοπτική
την χαρτογράφηση της απασχολησιμότητας των ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών και των απαραίτητων soft skills
κατευθύνσεις προς το δρόμο της επιχειρηματικότητας

Επιπλέον, μέλη του Βιομηχανικού Συμβουλίου του Τμήματος, αλλά και φοιτητές/ απόφοιτοι με εμπειρία πρακτικής άσκησης ή και εργασίας σε μεγάλες εταιρείες θα μοιραστούν τις γνώσεις και συμβουλές τους από το βιομηχανικό – εταιρικό περιβάλλον, μέσα από ενδιαφέροντα πάνελ.

Οι εκπρόσωποι εταιρειών που θα βρίσκονται στα εταιρικά booths, θα δέχονται φοιτητές για συζήτηση και σύντομες συνεντεύξεις ανάλογα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Τις επόμενες ημέρες, θα δημιουργηθεί ειδικό πεδίο εντός της ιστοσελίδας του Τμήματος όπου θα αναρτώνται ανοικτές θέσεις εργασίας από διαφορετικές εταιρείες.

Για το κλείσιμο της εκδήλωσης, το Τμήμα επιφυλάσσει σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες μια διασκεδαστική έκπληξη, με χιούμορ, που κανείς δεν αξίζει να χάσει!

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην Ημέρα Καριέρας 2024, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα. Έχετε τη δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, να αναρτήσετε το βιογραφικό σας, ώστε να το κοινοποιηθεί στις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην Ημέρα Καριέρας αναζητώντας προσωπικό.

Αναλυτικότερη ενημέρωση και ανακοίνωση του προγράμματος της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι εδώ, στις ανακοινώσεις του site και στα social media του Τμήματος (Facebook, X/Twitter, LinkedIn).

 

Στιγμιότυπα από την Ημέρα Καριέρας 2023

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top