Η Παναχαϊκή θα παίξει πιο ελεύθερα, ο Ιωνικός θα είναι υπό πίεση

Facebook
Twitter
Η πίεση είναι περισσότερο προς την πλευρά του Ιωνικού και λιγότερο προς αυτή της Παναχαϊκής στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα της Νίκαιας, χώρια ότι παίζει με έναν αντίπαλο που αποτελεί φόβητρο για την κατηγορία σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν τον πετύχεις, αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που της προσδίδει μια έξτρα πίεση που αφορά την διατήρηση της κορυφής.

Η Παναχαϊκή από την πλευρά της αν χάσει στο «κλουβί» της Νίκαιας σίγουρα θα βγουν προβλήματα ξανά στην επιφάνεια αλλά με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα θα θεωρηθεί μια ήττα εντός προγράμματος. Φυσικά, αν έρθει η νίκη για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου τότε τα πράγματα θα αντιστραφούν και αέρας αισιοδοξίας θα κατακλύσει τους «κοκκινόμαυρους» κι αυτό άπαντες θα πρέπει να το βάλουν καλά στα υπόψιν.

«Μάχη αποδυτηρίων» Καραπίτσου – Σπανού

Η Παναχαϊκή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν, δεν έχει τίποτα να χάσει και θα ανέβει στην Αθήνα για να κάνει το παιχνίδι της. Ο Χρήστος Καραπίτσος έχει την ικανότητα να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες, κάτι που είδαμε και κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας όπου έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, πιο πιθανό θα ήταν οι παίκτες του να πετούσαν λευκή πετσέτα μετά και την αποβολή του Μπρους. Αντίθετα έβγαλαν πείσμα και τσαγανό και με τη βοήθεια της τύχης ήρθαν και οι τρεις βαθμοί.

Κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε από τους παίκτες και την Κυριακή, ενώ όπως τόνισε στη «Match» ο πατρινός προπονητής, η ομάδα δεν θα κλειστεί πίσω και θα παίξει στη Νίκαια σαν Παναχαϊκή. Θα ψάξει το γκολ και θα κοιτάξει να μεταφέρει το άγχος προς την πλευρά του Ιωνικού.

Ο Δημήτρης Σπανός από την πλευρά του, γνωρίζει άριστα πως να παθιάζει τους παίκτες, ξέρει πως αν νικήσει ο Ιωνικός την Κυριακή θα έχει κάνει καίριο βήμα για την άνοδο, αλλά όπως προαναφέραμε αυτό μπορεί να προσδώσει έξτρα πίεση στην ομάδα του.

Το σίγουρο είναι πως πλησιάζουν οι μέρες για το μεγάλο ντέρμπι, ενώ στην ΕΡΤ 3 την Κυριακή (14:45) αναμένεται να σημειωθεί πολύ υψηλή τηλεθέαση!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top