ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: 40χρονος στα Ψηλαλώνια, κακός «μπελάς» για τα περίπτερα

periptero
Έχει… κερδίσει επάξια τον τίτλο του… «κλέφτη των περιπτέρων» ο 40χρονος θαμώνας των Υψηλών Αλωνίων που, σύμφωνα με καταγγελία περιπτερούχου στην «Πολιτεία», έχει ρημάξει τα περίπτερα της περιοχής κατά τη λειτουργία τους, κλέβοντας με αξιοζήλευτη μαεστρία διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων παιχνίδια ή φορτιστές κινητών και ακουστικά τα οποία φροντίζει να μεταπουλά στην «μαύρη» αγορά (φωτογραφία αρχείου).

Και όλα αυτά παρότι έχει κυνηγηθεί πολλές φορές από επαγγελματίες ή ακόμα και συλληφθεί από αστυνομικούς αλλά μετά από λίγο εντοπίζεται να περιφέρεται και πάλι ελεύθερος στην πλατεία για να… συνεχίσει ακάθεκτος την παράνομη δράση του.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης όταν ένας από τους περιπτεράδες έλειψε για λίγο από την επιχείρηση του βάζοντας την γυναίκα του στο πόστο του. Ο σαραντάρης κλέφτης άδραξε την ευκαιρία με το που την είδε και ακολούθησε την πάγια τακτική του. Περίμενε να πλησιάσουν ένας ή δύο πελάτες στο περίπτερο ώστε να προσεγγίσει κι αυτός και να μην στραφεί όλη η προσοχή της γυναίκας πάνω του, αφού υπήρχαν και οι άλλοι πελάτες. Ούτε ο ήχος από τους αισθητήρες του περιπτέρου κατά την άφιξη του στάθηκε ικανός για κάτι τέτοιο, εφόσον περιφέρονταν κι άλλοι στο χώρο.

Έτσι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αν και σε αυτή την περίπτωση δεν άρπαξε εξαρτήματα κινητής τηλεφωνίας αλλά σε χρόνο ρεκόρ έχωσε στο μπουφάν του (παρά τη ζέστη) τρία κουτάκια μπύρας, δύο συσκευασίες μπισκότων και τρία σακουλάκια με πατατάκια. Επιστρέφοντας ο περιπτερούχος, ενημερώθηκε από τη γυναίκα του για την κλοπή, την οποία στο μεταξύ είχε αντιληφθεί τελευταία στιγμή.

Μάλιστα εντόπισε τον «κλέφτη» και τον κυνήγησε αλλά μόλις διαπίστωσε ότι είχε αρπάξει μόνο φαγώσιμα, αποφάσισε να του τα… κεράσει! Δεν παρέλειψε όμως να σχολιάσει το γεγονός ότι η μη φύλαξη της πλατείας από αστυνομικούς αφήνει το περιθώριο για την έκνομη δράση διαφόρων ακόμα και υπό το φως της μέρας…

You may also like

giannopoulos didaktor ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Την Παρασκευή  σε επίσημη τελετή στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, αναγορεύτηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα ...

Comments are closed.