ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Την Δευτέρα στην «Πολιτεία»: Καταρρέει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο!

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 11 10 21
Εικόνα κατάρρευσης αναδύει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων, όπως καταγγέλλουν στην «Πολιτεία» γονείς μικρών ασθενών. Αδήριτη η ανάγκη ενός νέου παιδιατρικού νοσοκομείου στη Δυτική Ελλάδα.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»: Γυμνά καλώδια και πρίζες κοντά στα κρεβάτια

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Στο εδώλιο γιατροί νοσοκομείου της Πάτρας

Σήμερα έχει προσδιοριστεί η εκδίκαση, στα Δικαστήρια της Πάτρας, υπόθεσης με κατηγορούμενους γιατρούς νοσοκομείου, ύστερα από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον τους το 2017 πατρινό ζευγάρι. Συγκλονιστική η αφήγηση στην «Πολιτεία» της συζύγου που έφτασε κοντά στο θάνατο.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 11 10 21Σηκώνει το «γάντι» και

απαντά ο Χ. Μπονάνος

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας απαντά, μ’ επιστολή του, στην πρόσφατη συνέντευξη στην «Πολιτεία» του Κώστα Καρπέτα. Οι πολίτες «που κρίνουν» και η «δελφινολογία» στην παράταξη Κατσιφάρα.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ

Βγαίνει στη σύνταξη

ο «γερανός» μας!

Με την πόλη να στενάζει υπό το βάρος του κυκλοφοριακού, η Τροχαία «ξεμένει» από προσωπικό. Οσονούπω συνταξιοδοτείται κι ο τελευταίος οδηγός «γερανού».

Γ. Αθανασόπουλος: Η παρένθεση με

το μικρό σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ κλείνει

Αφετηρία θεαματικής επιστροφής του ΠΑΣΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή στα πολιτικά πράγματα θα είναι το επόμενο δίμηνο, λέει στην «Πολιτεία» ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής. Μάς μιλά και για το πάθος για τους δυο τροχούς.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 11 10 21Γιώργος Βαγενάς: Ο πατρινός έμπορος

βάζει «πλώρη» για πρόεδρος της ΕΣΕΕ

Τον Νοέμβριο οι εκλογές στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Κομβικός ο ρόλος του πατρινού προέδρου της περιφερειακής Ομοσπονδίας Εμπόρων. Τι δηλώνει στην «Πολιτεία» ο ίδιος, ποια η απήχηση που έχει στους συναδέλφους του.

ΝΙΚ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΧΡ.ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΗ, ΕΚΑΝΑΝ

ΟΝΕΙΡΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ «ΒΑΡΙΑ» ΠΤΥΧΙΑ

Η άλλη όψη της πραγματικότητας για τα όσα συμβαίνουν στο λιμάνι της Πάτρας. Η «Πολιτεία» συνομιλεί με στελέχη της Κίνησης Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών. «Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα στους ανθρώπους αυτούς, είναι οι μόνοι που υποφέρουν», μάς λένε.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΕΣΣΙΑΝ

Παρέδωσε έτοιμο σχέδιο για την βελτίωση της προσβασιμότητας των Ατόμων με Αναπηρία στο Δήμο Πατρέων. Αλλά, ξεχάστηκε στα «συρτάρια» της δημοτικής αρχής.

ΠΑΤΡΙΝΟΣ «ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ»:

154 Έλληνες της Μελβούρνης
«χάθηκαν» απ’ τον κορωνοϊό

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η ελληνική παροικία της Αυστραλίας πληρώνει ακριβό «τίμημα». Δυσανάλογα υψηλός ο αριθμός των ομογενών που περιλαμβάνονται στη λίστα των θυμάτων της πανδημίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Η ακρίβεια «γονατίζει» και τους Δήμους. Στη «γραμμή» Πελετίδη και άλλοι δήμαρχοι της χώρας. Έπεται παρέμβαση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ που ξεκινά την Πέμπτη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1958

Οι 11 «εξέχοντες» πατρινοί

που είδαν πρώτοι τηλεόραση

Η πρώτη λήψη έγινε στην Κάτω Αχαΐα, στο εξοχικό κέντρο «Ράχη». Με πρωτόγονα μέσα. Και με σύνδεση με «ιταλικό δίκτυο». Πριν ακριβώς 63 χρόνια, σαν σήμερα. Το νέο, «εξωτικό» μέσο καθήλωσε τις αρχές της πόλης.

 

      

You may also like

Comments are closed.

draseis patra kallitexnika ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Συμμετοχή σχολείων της Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης, σε δράσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, στα Παλαιά Σφαγεία

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία ξεκίνησε  μεταξύ ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και της Εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού μας. ...