ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Επέστρεψε ο Πατρινός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 15 άτομα! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter
Ο Νίκος Αραβαντινός, σωματοφύλακας του εκκεντρικού πολυεκατομυριούχου Νταν Μπιλζέριαν, του μοντέλου Αντριάνα Λίμα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, επέστρεψε στα καθήκοντα του, τρεις περίπου μηνες μετά το άγριο επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του με πέτρες στη Μύκονο απο ομάδα Γαλλοαλγερινών.

Έπειτα απο μακρά νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών όπου χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο απο τη Μύκονο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του και τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη, ο Έλληνας σωματοφύλακας και ιδιοκτήτης της Pentagon Group που ειδικεύεται στη συνοδεία και φύλαξη Vip προσώπων, επεστρεψε στη δουλειά του.

soma ekso

 

Ο φακός του protothema.gr τον εντόπισε στο ελβετικό θέρετρο Saint Moritz, στο πλευρό του Ινδού δισεκατομμυριούχου βιομηχάνου Gautam Vijaypat Singhania και φίλων του που πραγματοποιούν road trip σε Γαλλία και Ελβετία με τρεις Ferrari. και δυο Lamborghini. Ειναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Raymond, του μεγαλύτερου παραγωγού υφασμάτων στον κόσμο.

Somatofilakas_3
Somatofilakas_4

 

Πρόκειται δε για έναν απο τους μεγαλύτερους συλλέκτες στον κόσμο σε αυτοκίνητα και ταχύπλοα σκαφη που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ταινίες του «James Bond 007». Όσον αφορα τις εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Νίκου Αραβαντινού, πολύ σύντομα πρόκειται να κατατεθεί αγωγή εναντίον των Γαλλοαλγερινών δραστών αλλα και αγωγή κατά της διεθνούς αλυσίδας εστίασης Bagatelle, από την οποία προσελήφθησαν για να εργαστούν στο ομώνυμο εστιατόριο μπαρ που ήταν να ανοίξει φέτος στη Μύκονο όμως λόγω διαφόρων προβλημάτων και διαδικαστικων θεμάτων παρέμεινε κλειστό.

Δείτε φωτογραφίες του Ινδού δισεκατομμυριούχου:

Somatofilakas_1
Somatofilakas_5
Somatofilakas_6

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top