ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ποια κτίρια θα γίνουν ροζ για το Pink the city

3676952

Για πρώτη φορά φέτος θα φωταγωγηθούν κτίρια στο κέντρο της πόλης μας  στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των γυναικών,που διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά ο ΣΓΚΜ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ και ενισχύοντας το ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!

Έτσι φωταγωγήθηκαν ροζ τα κτίρια που στεγάζουν τα καταστήματα Dur (Μαιζώνος97), Classico (Μαιζώνος 87 ) και YellowShoes (Μαιζώνος95)

Φυσικά από την φετινή φωταγώγηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο ιστορικός Κυματοθραύστης της Πάτρας. Έτσι από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 18:30, ο Κυματοθραύστης στο Μόλο της Αγίου Νικολάου θα «βαφτεί» ροζ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Κάντε, λοιπόν, τους βραδινούς περιπάτους σας, στην οδό Μαιζώνος και στον Μόλο, φορώντας το ροζ μπλουζάκι της διοργάνωσης,  φωτογραφηθείτε καιανεβάστε το υλικό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας: @almazoispatras, #almazoispatras, #pinkthecity2021.

Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχετε ενεργά στις φετινές, εναλλακτικές, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, που θα κορυφωθούν στις 24 Οκτωβρίου με περιηγήσεις στο κέντρο της πόλης αντικαθιστώντας το ροζ ποτάμι με ροζ πινελιές και ένα μεγάλο live διαδικτυακό event!

Μην ξεχνάτε ότι με την συμμετοχή σας στο Pink the City βοηθάτε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν ΑΧΑΙΑΣ να μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο μαστού.

Το Pink the City 2021ξεκίνησε…

You may also like

Comments are closed.

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...