ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην «Πολιτεία» αυτή τη Δευτέρα: «Σας έχω έτοιμο τον δράστη, πιάστε τον»

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 18 10 21 1
«Καροτσάκι» οι απάτες με θύματα πατρινούς

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Το τηλεφώνημα στην Αστυνομία και η… απάντηση

Υποψιασμένος πατρινός προσέφερε «στο πιάτο» απατεώνα που επιχείρησε να του εκμαιεύσει στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού. Μορφή χιονοστιβάδας αποκτούν, πλέον, οι ηλεκτρονικές απάτες.

 

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 18 10 21 1ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Για καλό και για κακό, ήδη

ξεσκονίζουν τα ψηφοδέλτια

Οι εκλογές στην ώρα τους, λέει ο πρωθυπουργός. Αλλά, «υπογείως» έχουν ήδη ξεκινήσει διεργασίες για τη συγκρότηση εκλογικών συνδυασμών. Τα ονόματα που «ακούγονται» στην Αχαΐα.

Αντώνης Κουνάβης: Πόρτες ανοικτές

σε όλους και «πλάτη» για την Αχαΐα

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας μιλά στην «Πολιτεία» για τις εκλογές της Κυριακής. «Δόξα τω Θεώ δεν έχω πρόβλημα βιοπορισμού, για να περιμένω ανταμοιβές από το κόμμα», λέει.

ΣΑΝ ΤΟΝ… ΨΑΛΤΗ

Παρκάρουν τη Μερσεντές

και βγαίνουν για επαιτεία!

Προφητικός ο αείμνηστος Στάθης Ψάλτης, στις ταινίες της δεκαετίας του ’80. Στην Πάτρα, επαίτες με πολυτελή Ι.Χ. αλλά… ρακένδυτοι βγάζουν καλό «μεροκάματο». Στη στήλη «Με το μάτι του Κωνσταντίνου Φλαμή». 

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 18 10 21 1«ΦΕΤΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ»: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,

ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ

«ΖΥΓΙΖΟΥΝ» Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ

«Φέτος κάτι θα γίνει. Το καθόλου δεν υπάρχει. Το πως και το τι θα το δούμε», λέει στην «Πολιτεία» η πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κουρή. Έπονται αποφάσεις απ’ τον Δήμο. Τι λένε οι Πέτρος Ψωμάς, Νάντια Κωνσταντινίδη, Θανάσης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Ο Π. Γερουλάνος στέλνει

νέο μήνυμα στην Πάτρα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος μιλά στον Αχιλλέα Ροδίτη και στην «Πολιτεία»: «Προοπτική για όλους, κόμμα ανοικτό και σύγχρονο», λέει.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 18 10 21 1ΜΠΟΝΑΝΟΣ-ΚΑΡΠΕΤΑΣ

Η δημόσια σύγκρουση τους, μέσω της «Πολιτείας», ως «πρελούδιο» μιας νέας κατάστασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Και ένας χειμώνας, ενόψει, που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Γιώργος Κυριακόπουλος: Οι εκλογές δεν

είναι μακριά, η κατάσταση επιδεινώνεται

Το 2019 έφτασε στην «πηγή» αλλά δεν ήπιε νερό… Καταγράφοντας, ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, εντυπωσιακή επίδοση. Σήμερα εκτιμά ότι η κοινωνία έχει μπει σε νέο κύκλο δοκιμασίας και προεξοφλεί κάλπες.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΡΙΖΟΥΛΗ ΚΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ξεχασμένη στη βροχή η άστεγη της Γούναρη

Μέσα στο «Μπάλλο» η 73χρονη άστεγη που περιφερόταν στην οδό Γούναρη, βρήκε τελικά «καταφύγιο» στη Στέγη του Δήμου. Είχε προηγηθεί οργισμένη ανάρτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ριζούλη. «Ιδιάζουσα» η περίπτωση της, λέει στην «Πολιτεία» ο Θεόδωρος Τουλγαρίδης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ

Το ευχαριστώ σε

«μαμά και μπαμπά»

Με καταγωγή απ’ τον Πλάτανο Ναυπακτίας ο 54χρονος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα που θ’ αναλάβει καθήκοντα στις αρχές του 2022.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΣ

Πως «η εκτελεστική εξουσία ‘δένει τα χέρια’ του δικαστή» και πως αμφισβητείται η δικανική του κρίση, μετά τις πρόσφατες αλλαγές στους Κώδικες.

You may also like

Comments are closed.