ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: Πέντε θάνατοι 20άρηδων τον Οκτώβριο

1100 b2aa6261 438b 4def a089 1f05a491786f
Ανησυχούν τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στις ηλικίες 20 έως 30 ετών. Δραματική έκκληση να εμβολιαστούν απευθύνουν οι ειδικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA από τις αρχές Οκτωβρίου, συνολικά πέντε είναι οι άνθρωποι της εν λόγω ηλικιακής ομάδας που έχουν χάσει τη ζωή τους. Οι νεαρότερες ηλικίες, δεν είναι άτρωτες στην πανδημία, αφού από την έναρξη της, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, 115 άτομα ηλικίας 18-35 ετών έχασαν τη ζωή τους. Μάλιστα τρεις εξ’ αυτών πέθαναν εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου.
Μίνα Γκάγκα: Εμβολιαστείτε και προσέχετε!

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η οποία αποκάλυψε πως χθες, Σάββατο, έχασε τη ζωή του 28χρονος στην Κομοτηνή. Πρόκειται, όπως ανέφερε, για τον τρίτο ανεμβολίαστο άνθρωπο αυτής της ηλικιακής ομάδας που κατέληξε, σε μόλις μια εβδομάδα.

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κοροναϊό στη Κομοτηνή» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η κ. Γκάγκα.

«Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας» συμπλήρωσε.

You may also like

Comments are closed.

DSC 6248 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κούλουμα στην Πάτρα – Πλημμύρισαν από κόσμο Δημοτική Πλάζ (Χώρος Εκπαιδευτικών Δράσεων), Νότιο Πάρκο και «Κόκκινος Μύλος»

  Σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική,  τραγούδι και χορός αποτέλεσαν το κυρίαρχο στοιχείο των φετινών εκδηλώσεων που ...