ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κίνημα Αλλαγής: Βαρόμετρο η απόφαση του…

Facebook
Twitter
Τι λένε στο Κίνημα Αλλαγής; Ότι αν μέχρι το Πάσχα «βγει» ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης για ολοκλήρωση των εμβολιασμών όλων των πολιτών άνω των 60 ετών, τότε δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάει σ’ εκλογικό αιφνιδιασμό, στις αρχές του καλοκαιριού ή στις αρχές φθινοπώρου.

Και αυτός είναι ο λόγος που έχει ατύπως ανοίξει σ’ εσωκομματικό επίπεδο η συζήτηση για την κατάρτιση των εκλογικών συνδυασμών. Ζήτημα που αφορά και στην Αχαΐα, αν και εδώ, για το Κίνημα Αλλαγής, η κατάσταση χαρακτηρίζεται από μια ιδιαιτερότητα. Δηλαδή, «βαρόμετρο» για τις όποιες εξελίξεις θα είναι στην Αχαΐα η διάθεση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για το αν θα θελήσει ή όχι να είναι εκ νέου επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Αν παραμείνει, τότε τα πράγματα είναι απολύτως προβλέψιμα. Αν, όμως, αποσυρθεί τότε είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει κύμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που θα θελήσουν να διεκδικήσουν την έδρα στη Βουλή.

«Όλα αυτά είναι πολύ πρώιμα και κινούνται στη σφαίρα της σεναριολογίας», λένε στην τοπική οργάνωση. Ωστόσο, τα ρεπορτάζ επιμένουν και, ως γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός…                    

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top