ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εργαζόμενος της ΔΕΥΑΠ δέχθηκε επίθεση στο Κεφαλόβρυσο

ΔΕΥΑΠ
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας και εργαζόμενος της Δημοτικής Επιχείρησης, μετέβησαν σήμερα στο Γ’ Α.Τ. για να υποβάλουν μήνυση κατά αγνώστων, για την επίθεση που δέχθηκε ο εργαζόμενος χθες το βράδυ στο Κεφαλόβρυσο, την ώρα που επιχειρούσε να εκτελέσει εργασία, σε βάνα που διαχειρίζεται το νερό της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο εργαζόμενος δέχθηκε την επίθεση από τρία, άγνωστα άτομα, που του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά και μετά τον έσπρωξαν βίαια, αναγκάζοντάς τον να φύγει από το σημείο, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει την εργασία του.

Άμεσα ενημέρωσε τον προϊστάμενό του, αλλά και το Γ’ Α.Τ., που επιλήφθηκε του θέματος.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Καταδικάζουμε την αναίτια, τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο εργαζόμενος από τα τρία άτομα, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα, την ώρα που εκείνος εργαζόταν στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου. Πρόκειται για απρόκλητη ενέργεια, που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό του».

You may also like

Comments are closed.

186286069 4128003220592221 7457304715299550968 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ | Στα «κάγκελα» οι Εποχικοί Πυροσβέστες για την μη πρόσληψη τους – Και απαρχαιωμένος εξοπλισμός, με κράνη των 3 ευρώ και άρβυλα από το 2020!

    του Αχιλλέα Ροδίτη «Αδειασμένοι» δηλώνουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες αφού ως φαίνεται περίμεναν μάταια ...
ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΚΤΩΝ 1 4 e1679661689524 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ | Η “Αχαϊκή Πολιτεία” σας προσκαλεί σε Ημερίδα για την “Κλιματική Αλλαγή και την Διάβρωση των Ακτών” | Δείτε πότε και πού…

Η εφημερίδα «Αχαϊκή ΠΟΛΙΤΕΙΑ», σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει με την υποστήριξη της Περιφέρειας ...