ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Καμπάνες» σε Απόλλωνα, Ηρακλή και Κολοσσό – Προσφυγή για δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ

Facebook
Twitter
Έπεσαν «καμπάνες» από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τις ΚΑΕ (τρεις από τις τέσσερις) που δεν πήραν φέτος πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 από την ΕΕΑ.

Ο Απόλλων τιμωρήθηκε με -1 βαθμό αλλά ήταν μια απόφαση που έφερε περισσότερο… χαμόγελα παρά θλίψη, καθώς ο Ηρακλής από τη δική του πλευρά υπέστη χειρότερα πράγματα (-3 βαθμούς).

Επίσης με -1 βαθμό τιμωρήθηκε ο Κολοσσός Ρόδου κι εκκρεμεί την άλλη εβδομάδα η ανάλογη ποινή για τον Άρη που κι αυτός δεν πήρε πιστοποιητικό. Όλες οι ΚΑΕ έχουν δικαίωμα προσφυγής το ΑΣΕΑΔ αν το θελήσουν.

Απόλλων: Προσφυγή για δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ και σβήσιμο του -1β.

Μπορεί να τιμωρήθηκε με -1β. από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Απόλλων για την απουσία πιστοποιητικού συμμετοχής από το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής, όμως δεν το βάζει κάτω και προσφεύγει στο ΑΣΕΑΣΔ για να «σβήσει» την εν λόγω τιμωρία.

Ιδού και η σχετική επίσημη μελανόλευκη ενημέρωση:

«Η στάση και η θέση μας από την αρχή που προέκυψε το θέμα με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη! Και τότε είχαμε τονίσει και το επαναλαμβάνουμε ότι γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει η ομάδα χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League. 

Ο φάκελος μας ήταν πλήρης και αυτό επιβεβαιώθηκε από την Αθλητική Δικαστή. Απλώς χαρακτηρίστηκε εκπρόθεσμος για αυτό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού. 

Με τη συγκεκριμένη απόφαση έγινε το πρώτο βήμα, στόχος είναι η οριστική δικαίωση. Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή που επέβαλε η Αθλητική Δικαστής. 

Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι για την οριστική δικαίωσή μας». 

Μίλτος Σπυρόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top