ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε αυτή τη Δευτέρα στην «Πολιτεία»: Ραντεβού με 300 άτομα στην Περιβόλα!

Facebook
Twitter
Κόντρες στην Περιμετρική, εικόνες απ’ την τελευταία συνάντηση στο «Καρφούρ»

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ…

Τα «κορωνοπάρτι» με γκάζια συνεχίζονται

Εν μέσω πανδημίας, τουλάχιστον 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ του «Καρφούρ» στην Περιβόλα, προ ημερών. Κοινό μυστικό οι αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας στην Περιμετρική. Η Αστυνομία κατά καιρούς επεμβαίνει αλλά οι συμμετέχοντες δεν πτοούνται…

Καταγραφή 8Υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην

αντιδημάρχου η συμβασιούχος

Όλο το παρασκήνιο για την υπόθεση που συντάραξε την περασμένη εβδομάδα τον Δήμο Πατρέων και οδήγησε στην παραίτηση του Ανδρέα Αθανασόπουλου. Ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Φλαμή.

«ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ»

Το πανάκριβο ρεύμα καίει και τη ΔΕΥΑΠ

Βραχνάς το ρεύμα, με υπέρογκες αυξήσεις που δεν αφήνουν ανεπηρέαστο και τον Δήμο. Μια πτυχή της λειτουργίας του αφορά και στ’ αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΠ. Θα δούμε, δηλαδή, αυξημένα και τα τιμολόγια του νερού; Τι απαντά στην «Πολιτεία» ο πρόεδρος της Επιχείρησης.

 

ΜΕ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

Κορυφώνονται αύριο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο. Η Λιτανεία θα γίνει, με όρους κι αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Αλλά το μέγα στοίχημα είναι η συμμόρφωση των προσκυνητών στα περιοριστικά μέτρα. Έκκληση απ’ τον μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Καταγραφή 8ΘΑΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Διπλή πληγή στα γυμναστήρια  

η πανδημία και οι παράνομοι

Τα περιοριστικά μέτρα έχουν καταφέρει ισχυρό πλήγμα στα νόμιμα γυμναστήρια της Πάτρας. Τα οποία αναμετρώνται και μ’ ένα άλλο «μέτωπο». Συνεργάσιμη η Αστυνομία αλλά «Λερναία Ύδρα» το πρόβλημα.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Απ’ τα 332 το 2009 κατάφεραν

να «κρατηθούν» μόνο τα 115

Κλάδος που κραυγάζει για στήριξη. Έρευνα αποτυπώνει τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι περιπτερούχοι. Μόνο τον περασμένο μήνα μπήκαν τουλάχιστον δυο ακόμα λουκέτα σε περίπτερα της πόλης.

ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΟΣΣΟΣ

Όταν η νέα γενιά της Πάτρας μιλά με ωριμότητα, αριστεύει στα μαθήματα και στον αθλητισμό και δείχνει ότι τελικά το μέλλον αυτής της πόλης δεν είναι ζοφερό.

Χρήστος Βουλδής: Ο Παπανδρέου μιλά

στην καρδιά κάθε προοδευτικού πολίτη

Υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα, εκ των υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου, αιτιολογεί γιατί ο πρώην πρωθυπουργός εγγυάται το αύριο του κόμματος. Και ότι, επιπλέον, έμπρακτα έχει αποδείξει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι «καρέκλες».

ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Επανάσταση άρχισε

απ’ την Αγία Λαύρα

Αντιδράσεις στα Καλάβρυτα για την πρόσκληση στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εν τούτοις, στις 2 Οκτωβρίου στη Χίο, είχε πει καθαρά ότι το ’21 ξεκίνησε απ’ την Αγία Λαύρα.

Γιάννης Ταπεινός: Ο Ανδρουλάκης ανοίγει

νέα σελίδα στο χώρο της Κεντροαριστεράς

Ο πρώην αντινομάρχης Αχαΐας εξηγεί στην «Πολιτεία» για ποιους λόγους τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του 42χρονου Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής. «Δεν με προβληματίζει το ζήτημα της ενότητας, το αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό απ’ όλους», λέει.

Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Παιδότοποι της Πάτρας. Πληρώνουν, ακόμα, ακριβό «μάρμαρο» για την πανδημία. Έμειναν μόνο έξι. Απούσα η Πολιτεία, μικρή κίνηση και μόνο τα σαββατοκύριακα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top