ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Στην «Πολιτεία» αυτή τη Δευτέρα: «Μπαλκόνι» θανάτου στην οδό Κανακάρη

Καταγραφή 1
Σε στέκια χρηστών έχουν μεταβληθεί τα «δωματιάκια», στο υπερυψωμένο μπαλκόνι της διάνοιξης, μεταξύ Πουκεβίλ και Γκότση, στην οδό Κανακάρη. Εξαντλείται η υπομονή των περιοίκων, χρήση ναρκωτικών σε κοινή θέα, σε θέση παρατηρητή οι αρχές.

Ντοκουμέντο: Ασθενοφόρο παραλαμβάνει χρήστη, συχνό φαινόμενο λένε οι περίοικοι

 

«ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

Η δραματική έκκληση του γιατρού Ευγένιου Ταπίνη

Μια κατάθεση ψυχής που συγκλονίζει, απ’ τον Επιμελητή Α’ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Η έκκληση του προς τους ανεμβολίαστους και η δική του…άρνηση: «Δεν θέλω δώρο Χριστουγέννων. Δώρο για όλους τους γιατρούς, αυτές τις γιορτές, θα είναι ο εμβολιασμός όσων αρνούνται ή διστάζουν».

Καταγραφή 1ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Η «μαύρη» εικόνα  

αλλά κι η άλλη όψη

Τρεις εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και η κίνηση στην αγορά είναι απογοητευτική, λένε στην πλειονότητα τους οι έμποροι. Υπάρχουν, όμως, κι αισιόδοξες απόψεις.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου

Ρίου ο γνωστός συνδικαλιστής

Κατέρρευσε έξω απ’ το γραφείο του αναπληρωτή διοικητή. Εσπευσμένα στα Επείγοντα όπου και ανένηψε λίγο μετά. Είχε προηγηθεί, όπως λέει ο ίδιος, φραστική διένεξη με τον κ. Μπάκο.

ΤΖΙΜΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Στις λαϊκές αγορές της Πάτρας η πανδημική κρίση δείχνει το πιο σκληρό (οικονομικό) της πρόσωπο. Λίγος ο κόσμος, μεγάλος ο φόβος, σε απόγνωση οι παραγωγοί.

Καταγραφή 1ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ

Ο «συνέταιρος» που απέκτησαν

Εστίαση, φούρνοι και μίνι μάρκετ

Τρομακτικές οι αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος για μικρές επιχειρήσεις που πρέπει να συντηρούν εγκαταστάσεις και προϊόντα σε 24ωρη βάση. Διπλάσιο το κόστος, λένε οι αρτοποιοί της Πάτρας.

Έρχεται μέσα στο καλοκαίρι το

νέο Υπεραστικό στους «Μύλους»

Μερικοί μήνες απομένουν για την ολοκλήρωση του νέου Σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας. Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες, σχεδόν έτοιμο το στέγαστρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ

«Έχω ζήσει την σφοδρότητα της κακοκαιρίας στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αυτό που συνέβη στην Πάτρα ήταν πραγματικό τσουνάμι…». Το μπουρίνι μετακίνησε «βάση» 12 τόνων!

Θανάσης Ζούπας: Κοινό μέτωπο με

στόχο τη Νομική Σχολή της Πάτρας

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη του μετά την πανηγυρική επανεκλογή του. Οι επόμενοι στόχοι του, το μήνυμα που στέλνει στους συναδέλφους του και η πανδημία που «γονατίζει» οικονομικά τους δικηγόρους.

Φώτης Δημακόπουλος: Μύθος τα περί

ισχυρού Πελετίδη, η πόλη μένει στάσιμη

Μετωπική επίθεση στη δημοτική αρχή Πελετίδη απ’ τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Γρ. Αλεξόπουλου. Μιλά για ευκαιρίες που χάνονται και για πόλη που δεν αλλάζει. Και εκτιμά ότι η συσπείρωση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς θ’ ανατρέψει την κατάσταση.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Comments are closed.