ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Αυξάνονται οι θάνατοι από covid

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟ

Ανάγκη για την αύξηση των εμβολιασμών της πρώτης δόσης στους ηλικιωμένους άνω των 60 ετών δείχνουν οι θάνατοι που έχουν σημειωθεί μέσα στον τελευταίο μήνα.

Ο μεγαλύτερος αριθμός των θανάτων που έχουν καταγραφεί στα νοσοκομεία της Πάτρας έχει να κάνει με ηλικιωμένα άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί καθόλου.

Μέσα στον τελευταίο μήνα ο αριθμός των ατόμων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα νοσοκομεία και της ΜΕΘ της Πάτρας ξεπέρασε τους 25, με τελευταίο τραγικό παράδειγμα τον θάνατο των δύο αδελγών που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοίό με διαφορά ωρών.

Πάντως, μετά το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 και το πρόστιμα των 100 ευρώ το κλίμα έχει αλλάξει μεταξύ των ηλικιωμένων και υπάρχει μία αυξητική τάση στα εμβόλια, έστω και η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Όμως οι τρίτες δόσεις παραμένουν αρκετά περισσότερες από την πρώτη. Παρόλα αυτά υπάρχει σημαντική αύξηση στα κατ’ οίκον εμβόλια που έχουν να κάνουν κυρίως με τους ηλικιωμένους, αλλά και στους εμβολιασμούς στα ορεινά της Αχαΐας μέσα από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ.

You may also like

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...

Comments are closed.