ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΧΑΪΑ: Μεγάλη διασπορά του κορονοϊού! Τελευταίο θύμα 53χρονος Πατρινός καθηγητής – ΦΩΤΟ

CORONAVIRUS MASK
Η διασπορά στην Πάτρα και στην Αχαΐα παραμένει σε ένα υψηλό επίπεδο, αλλά σταθερό, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι βαδίζουμε σε μία πτώση του ιού αν συνεχιστεί αυτή η τάση.

Οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου έχουν δείξει ότι ο μέσος όρος των κρουσμάτων στην Αχαΐα έχει πέσει κάτω από τα 200 συν που χαρακτήρισαν τον Νοέμβριο, ενώ και το ποσοστό θετικότητας που είχε φτάσει στο 1,25 με 1,28, έχει παρουσιάσει πτώση στα 1,08% αν και παραμένει υψηλό.

Πάντως, η διασπορά εξακολουθεί να είναι σε ένα υψηλό επίπεδο στην ανοικτή κοινότητα, με τον ιό να κολλάει και μικρά παιδιά και τα κρούσματα να  υπάρχουν σε οικογένειες, σε σχολεία, αλλά και σε εργασιακούς χώρους.

Στο μεταξύ το ανησυχητικό είναι ότι ο κύκλος των θανάτων συνεχίζονται με την τοπική κοινωνία να έχει σοκαριστεί από τον τελευταίο θύμα του φονικού ιού, τον 53χρονο καθηγητή.

bzryrjzybb61b2442d3a9c6

O άτυχος καθηγητής Σταμάτης Βουγιουκλάκης

You may also like

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...

Comments are closed.