ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Παράνομα μπότοξ σε μαγαζιά και γκαρσονιέρες

Καταγραφή 1
Αποκάλυψη της «Πολιτείας»: Ρωσίδα αλιεύει πελάτισσες στο Ίνσταγκραμ και έρχεται στην  Πάτρα για επεμβάσεις μπότοξ. Καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών από γιατρούς δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς. «Μην εμπιστεύεστε μη ειδικούς, είναι επικίνδυνο», λέει στην «Πολιτεία» ο πατρινός γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

 

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟΝ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ»

Ανεμβολίαστοι και νοσούντες στην «ουρά» για PCR!

Η έξαρση της πανδημίας έχει εντείνει την καθημερινή συρροή εκατοντάδων πολιτών στα νοσοκομεία της Πάτρας. Οι εικόνες που μεταφέρουν οι γιατροί απ’ το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», οι επικίνδυνες «ουρές», η έκκληση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Άννας Μαστοράκου και η θέση της Ε.Ι.Ν.Α.

Καταγραφή 1ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Φοιτήτρια στην Πάτρα, μετά από

πολλά χρόνια, σπάει τη σιωπή της

Συγκλονίζει η καταγγελία πρώην φοιτήτριας στην Πάτρα. Χρειάστηκαν χρόνια ψυχοθεραπευτικής παρακολούθησης για να ξεπεράσει την κακοποίηση από πρώην σύντροφο της.

ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ,

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ

ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Τ’ αποτελέσματα των χθεσινών ψηφοφοριών, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Αιγιάλειας. Διετής η θητεία των νέων προεδρείων. Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που εξελέγησαν, ποιοι παρέμειναν στις θέσεις τους.

ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ

Μπαίνουν, επιτέλους, κορύνες

σε μήκος εβδομήντα χιλιομέτρων

Ξεκινά το «παράλληλο» έργο αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας στον υφιστάμενο δρόμο, μαζί με την ανακατασκευή της εθνικής οδού. Οι δέκα παρεμβάσεις που δρομολογούνται άμεσα.

Καταγραφή 1ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΔΟΣΗΣ

Πως το μεράκι ενός και μόνο ανθρώπου μπορεί να καταλήξει σε δημιουργική προσφορά προς τον τόπο του. Ένα παράδειγμα απ’ το Μεσολόγγι που δείχνει «δρόμους» στους πατρινούς.

Αλέξης Μητρόπουλος: Τη χώρα κυβερνούν

σήμερα ΤΑΙΠΕΔ, ΑΑΔΕ και τέσσερις Τράπεζες

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και γνωστό εργατολόγο. Τι λέει για τους μισθούς και τις συντάξεις, τι προβλέπει για το 2022 και γιατί ισχυρίζεται ότι τη χώρα ακόμα ελέγχουν οι δανειστές της.

Ηλίας Μεντζελόπουλος: Αν συνεχίσουμε έτσι,

έρχεται «βροχή» από λουκέτα στα ξενοδοχεία

Μπορεί να «βούλιαξαν» τα Καλάβρυτα, ωστόσο τα ξενοδοχεία της Πάτρας, κατά την περίοδο των Γιορτών, ήταν άδεια. Διογκώνεται ο προβληματισμός στον κλάδο, τουλάχιστον 88 τουριστικές μονάδες της Αχαΐας αναζητούν αγοραστές το τελευταίο τρίμηνο, μέσω αγγελιών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ

«Μετεξεταστέοι»

στα της πανδημίας

Ο πολιτευτής της «Ελληνικής Λύσης» στην Αχαΐα χαρακτηρίζει τραγικούς τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο μέτωπο της πανδημίας. Και προβλέπει ότι το 2022 θα φέρει μεγαλύτερη ακρίβεια, φτώχεια και ανεργία.

Καταγραφή 1ΙΑΣΟΝΑΣ ΦΩΤΗΛΑΣ

Βουλευτής αλλά και ηθοποιός. Πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή, στο «Επίκεντρο», στο έργο «Ναι σε όλα», σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα και με συμπρωταγωνιστή τον Τζίμη Πολίτη.

Τρέχουν και δεν φτάνουν για

τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς

Συγκινητική η συνδρομή γιατρών και στελεχών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ώστε να ανταποκριθούν στα αιτήματα εμβολιασμού ηλικιωμένων και ανήμπορων στην Πάτρα. Αναγκαία η στήριξη τους.

 

You may also like

Comments are closed.