ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πολιτεία: «Έφυγαν» κάνοντας αυτό που λάτρευαν

Καταγραφή 1
Στις 4 χθες το απόγευμα γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας με 3 νεκρούς ορειβάτες από την Πάτρα. Εμπειρότατοι με πολλές αναρριχήσεις σε “δύσκολα βουνά”! Ο Χελμός, που τόσα αγαπούσαν έμελλε να τους πάρει την ζωή, αφού μία χιονοστιβάδα τους “πέταξε” στο κενό!

Θρήνος στην Πάτρα για τον Γιάννη Τορέλλι, τον Παναγιώτη Τέκο και τον Θανάση Σωτηρόπουλο…

ΚΟΛΑΣΗ πίσω από κλειστές πόρτες στην Πάτρα!

Πυκνώνουν στην Πάτρα τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Απανωτές καταγγελίες στις αρχές και καταθέσεις ασφαλιστικών μέτρων κατά οξύθυμων πρώην συζύγων. Νέα περιστατικά φέρνει σήμερα στο φως η «Πολιτεία».

ΝΤΑΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ:

Και νέα κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων

από μητέρα τριών παιδιών απ’ τα Συχαινά. 

Καταγραφή 1

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Το Τρίγωνο του μαρτυρίου κοντά στη Βενιζέλου

Καθημερινή βάσανος για χιλιάδες οδηγούς, ειδικά κατά τις ώρες αιχμής, η…προσπέλαση της Ελευθερίου Βενιζέλου, σε Ψαροφάϊ και Πράτσικα. Άλυτο παραμένει το ζήτημα της ρύθμισης των φωτεινών σηματοδοτών στους κάθετους δρόμους. Εξαντλείται η υπομονή και περισσεύει η αγανάκτηση.

Χρήστος Κορδάς: Ως το καλοκαίρι θα έχουμε

νέο ανάδοχο για την ανάπλαση Κάτω Πόλης

Οξυμμένα ανακλαστικά απ’ την δημοτική αρχή. Μετά την απρόσμενη εξέλιξη της εγκατάλειψης του έργου της ανάπλασης Κάτω Πόλης απ’ τον εργολάβο, «τρέχουν» πολύ γρήγορα οι διαδικασίες ώστε ως το καλοκαίρι να έχει αναδειχθεί ο νέος ανάδοχος.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

Το σενάριο που

άρχισε με 66 λέξεις

Πόση βάση έχει το σενάριο που θέλει τον πρώην περιφερειάρχη να στρέφει το ενδιαφέρον του στον Δήμο Πατρέων; Και πως ξεκίνησε η όλη (εντεινόμενη) φημολογία;

Καταγραφή 1

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Ι.Χ.

Οι τρεις πιο πιθανές εκδοχές για

τα σημεία φόρτισης στην Πάτρα

Η ηλεκτροκίνηση των Ι.Χ. είναι, πλέον, μια πραγματικότητα που εγκαθίσταται στις ζωές μας. Η «Πολιτεία» αποκαλύπτει τα τρία σενάρια για τους σταθμούς φόρτισης στην Πάτρα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

«Κουκουλοφόροι» του Διαδικτύου την «έπεσαν» και στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών. Ευτυχώς, υποψιασμένη, η πανεπιστημιακή κοινότητα. Κάπως πρέπει να χαλιναγωγηθεί η ασυδοσία των πληκτρολογίων.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΔ

Το δευτεριάτικο τραπέζι που

δείχνει την καλή όψη της πόλης

Δεκάδες μερίδες φαγητού σε άστεγους, κάθε Δευτέρα, απ’ τα μέλη της «Συλλογικής Κουζίνας Αλληλεγγύης». Μια πλευρά της Πάτρας που δείχνει ότι δεν είναι όλα ζοφερά.

Καταγραφή 1ΠΑΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΕΙΝΑΙ

ΣΑΝ…ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-

ΑΠΩΛΕΙΕΣ 49,6 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Όπως όλα προμηνύουν, η Πάτρα χάνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Καρναβάλι της. Μόνο η Εστίαση, σε μια τέτοια προοπτική, θα καταγράψει απώλειες 10 εκατομμυρίων ευρώ! Όμως, διασταλτικά, οι ζημιές «ακουμπούν» κάθε νοικοκυριό της πόλης, σύμφωνα με μελέτες.

Τότε που ο δρόμος θα

γινόταν χωρίς διόδια!

Η «Πολιτεία» εμμένει στο ζήτημα των διοδίων της Πατρών-Πύργου. Και θυμίζει, σ’ ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, τους καιρούς που η ανακατασκευή σχεδιαζόταν χωρίς διόδια ανάμεσα σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Αμαλιάδα και Πύργο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ

Κάτι δεν πάει καλά στην Πάτρα όταν το εντελώς αυτονόητο γίνεται… είδηση. Ο διοικητής της Τροχαίας μιλά για το Μόλο και το απέραντο πάρκινγκ που ενοχλεί!

Χρήστος Σταϊκούρας: Στην Πάτρα που

θεωρεί σαν δεύτερη ιδιαίτερη πατρίδα

Έρχεται την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών, στην πρώτη επίσκεψη πρωτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους στην πόλη απ’ τις αρχές του χρόνου. Οι ιδιαίτεροι δεσμοί του με την Πάτρα και η οικογενειακή καρναβαλική παράδοση…

 

 

       

You may also like

Comments are closed.