Διαβάστε στην «Πολιτεία» – Αχαιός έζησε τον εφιάλτη στο πλοίο και καταγγέλλει: «Είχαμε προειδοποιήσει»

Facebook
Twitter
Καταγγελίες από τον Ιούνιο του 2017 είχε διατυπώσει το Συνδικάτο Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ελλάδας για τις συνθήκες στο πλοίο «Euroferry Olympia» όπως και για το πλοίο «Euroferry Egnazia» της εταιρείας Grimaldi. Στην «Πολιτεία» έγιναν σοκαριστικές καταγγελίες από Αχαιό οδηγό που έζησε τον εφιάλτη. Τι απαντά επίσημα η εταιρεία.

 

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στο μαγειρείο, για μισή μερίδα φαγητού

Απίστευτο, κι όμως συμβαίνει. Ως μια ακόμα ένδειξη της δραματικής κατάστασης που βιώνουν πολλοί πατρινοί. «Στα 40 χρόνια που έχω το εστιατόριο, τέτοια κατάσταση δεν έχω ξαναδεί», λέει ο ιδιοκτήτης του «Εξπρές» Μιλτιάδης Παπανδρέου.

Καταγραφή 3ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Καταθέτουν Ρώρος,

Νικολόπουλος, Ψωμάς

Επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων αλλά και δημοσιογράφοι έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Αστυνομία για τη γνωστή υπόθεση της καταγγελίας ξυλοδαρμού 50χρονης γυναίκας από πρώην αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων.

Νεκτάριος Φαρμάκης

Ο περιφερειάρχης αποκλειστικά

στην «Πολιτεία» για το νέο ΕΣΠΑ

Σαφείς οι στόχοι της περιφερειακής αρχής για την νέα προγραμματική περίοδο: Περισσότεροι πόροι, ευκαιρίες, ενίσχυση υποδομών, κοινωνικής συνοχής, επιχειρηματικότητας και απασχόλησης.

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΠΑΤΡΙΝΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΝΕΟΓΝΟΥ ΠΡΟ 17 ΜΗΝΩΝ

Σε λίγες μέρες εκδικάζεται η υπόθεση γνωστού πατρινού γυναικολόγου που κατηγορείται από ζευγάρι για το θάνατο της νεογέννητης κόρης του, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Καταγραφή 3100 ΙΕΡΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΜΕΝΟΥΝ

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!

Μεγάλη συγκίνηση για τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο Επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος Στελλάτος ο οποίος προσεβλήθη από κορωνοϊό μετά από επίσκεψη του στην Κεφαλονιά. Πάντως, για την τοπική Εκκλησία παραμένει μείζον ζήτημα το γεγονός ότι περισσότεροι από 100 ιερείς παραμένουν, για διάφορους λόγους, ανεμβολίαστοι.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

6 στους 10 μαθητές

μιλούν μ’ αγνώστους

Αποκαλυπτική έρευνα για τη σχέση των μαθητών με το Διαδίκτυο. Ένας στους τέσσερις λέει ότι έχει παραλάβει στο μέιλ του φωτογραφίες με «προσωπικές στιγμές» φίλων του! ‘Ένας στους δυο «συνομιλεί» μ’ αγνώστους.

Καταγραφή 3π. ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΝΙΓΑΛΙΑΣ

Η φιλόξενη αγκαλιά

του Καθολικού ναού

Η «Πολιτεία» επισκέπτεται τον Καθολικό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην οδό Μαιζώνος. Και θυμίζει την ισχυρή και διαχρονική σχέση της κοινότητας των καθολικών με την Πάτρα.

Έρχονται μ’ απαντήσεις

για διόδια και συνδέσεις

Μητσοτάκης -Καραμανλής πριν το Πάσχα στην Αχαΐα για την Πατρών-Πύργου. Μ’ απαντήσεις για διόδια, συνδετήριες οδούς αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ρεύμα «γονατίζει»

και τους ομογενείς!  

Ο καταγόμενος απ’ την Αχαΐα, Γερουσιαστής Μιχάλης Γιάνναρης ζητά να διεξαχθεί έρευνα από ανεξάρτητη αρχή για το πανάκριβο ρεύμα που «γονατίζει» και τους ομογενείς.

Μαθητές «κόλλησαν»

σε παράνομη εκδρομή

Καταγγελία στην «Πολιτεία» για «συγκεκαλλυμένη» σχολική εκδρομή στο Πήλιο. Μαθητές που μετείχαν διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Αναστάσιος Κανελλόπουλος

«Η πολιτική δεν είναι μέσο

βιοπορισμού ή πλουτισμού»

Ο επίτιμος Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αιφνιδίασε προ ημερών με την αναγγελία ίδρυσης του κόμματος «ΕΑΝ…». Σήμερα μιλά αποκλειστικά στην «Πολιτεία» για «παλιά κόμματα έχουν σκουριάσει και σαπίσει».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top