ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Έφυγε η πρώτη αποστολή, έρχονται οι πρώτοι πρόσφυγες

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 08 03 22
Διογκώνεται το κύμα συμπαράστασης απ’ την Αχαΐα προς τον ουκρανικό λαό. Έφυγε ήδη η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ώρες αγωνίας και για κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας που έχουν εγκλωβιστεί στις εμπόλεμες ζώνες. Ο Πούτιν δεν θα φρενάρει εύκολα, λέει στην «Πολιτεία» ο Αιμίλιος Γαλαριώτης. Μεγάλες οι επιπτώσεις σε Τουρισμό και εξαγωγές.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Από «κόσκινο» όλες οι αναρτήσεις

της μητέρας στην κοινωνική δικτύωση

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται όλες οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κοινωνική δικτύωση. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καταθέσεις στο πλαίσιο της έρευνας του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 08 03 22ΠΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ

Το «λάθος» 28χρονου σε κλαμπ της Πάτρας

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην «Πολιτεία». Οι «διαδρομές» της κοκαΐνης στην Πάτρα, η παρακολούθηση προσώπων αλλά και ορισμένων «ιν» και υπεράνω υποψίας καταστημάτων που διαρκώς παραμένουν στο στόχαστρο των αρχών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ

Οδεύει στα 2,5 ευρώ

η βενζίνη στην Πάτρα

Μέγας «πονοκέφαλος» για τους πατρινούς οδηγούς η έκρηξη των τιμών στα καύσιμα. Και, μάλλον, ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα, καθώς η βενζίνη πάει για ψηλότερα.

Αγωγή μαμούθ σε βάρος

δυο γιατρών της Πάτρας

Έχουν ήδη καταδικαστεί σε ποινή δέκα μηνών για αμέλεια σε ιατρικές πράξεις. Τώρα, αντιμέτωποι και με αγωγή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 08 03 22Ταλαιπωρία στην Εφορία

για οφειλή… 0,01 ευρώ!

Ένας στους 10 οφειλέτες του Δημοσίου ταλαιπωρείται για οφειλές μικρότερες του ενός ευρώ! Η περίπτωση πατρινού φορολογούμενου. 

ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

Απατεώνες βρήκαν

πατρινό «δάσκαλο»

Μια άγνωστη πτυχή της εξάρθρωσης των κυκλωμάτων που παγίδευαν πωλητές οχημάτων. Και ήθελαν να βάλουν στο χέρι τους λογαριασμούς τους. Η «Πολιτεία» θυμίζει την προειδοποίηση του πατρινού ναυτικού που είχε υποψιαστεί τι συνέβαινε, ειδοποιώντας τις αρχές.

Λ. ΚΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ

Η «αθέατη» Πάτρα

που δίνει βοήθεια

Ένα δημοσίευμα της «Πολιτείας» ήταν αρκετό ώστε να ενεργοποιηθούν δυνάμεις στήριξης και συνδρομής σε μονογονεϊκές οικογένειες της πόλης, με «μοχλό» τη δοτική πλευρά ενός ομογενούς που ζει στη Γερμανία.

Νίκος Μοίραλης

Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής,

η Αυτοδιοίκηση είναι «ο χώρος μου»  

Ξεκαθαρίζει ο δημοτικός σύμβουλος (της παράταξης Γρηγόρη Αλεξόπουλου) τα επόμενα βήματα του. Και εξηγεί γιατί στο εδώ «γήπεδο Παπανδρέου», εκείνος επέλεξε να στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη.

You may also like

Comments are closed.