ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Στην «Πολιτεία» αυτή την Δευτέρα: Οι 3 θάνατοι, η ουσία και οι συνεργάτες

Facebook
Twitter
Μετά τη δολοφονία της Τζωρτζίνας έχουν ήδη ανοίξει οι φάκελοι των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας. Κρίσιμο στοιχείο για τη δικογραφία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου η «διαδρομή» της κεταμίνης για την οποία διερευνάται ο ρόλος συνδετικού προσώπου, όπως είχε αποκαλύψει η «Πολιτεία». Ο ρόλος του Μάνου, ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς, η ανάσυρση του τάμπλετ . Είναι «δεμένη» η δικογραφία;

Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Ικανοποίηση Αυγενάκη, μεγάλη συμμετοχή και ειδήσεις

Με επιτυχία έκλεισαν οι εργασίες του τριήμερου Αθλητικού Συνεδρίου στην Πάτρα. Σημαντικά τα συμπεράσματα, μεγάλη συμμετοχή ομιλητών και ειδήσεις για το Κολυμβητήριο της Αγυιάς και το Αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας. Με περίπτερα «Πολιτεία» και «Match» στο «Τόφαλος». Ικανοποίηση Αυγενάκη.

Καταγραφή 1Οι Πυροσβέστες

και το… φιλότιμό τους

Ακόμη μία χρονιά αγωνίας για το Πυροσβεστικό Σώμα. Οι ελλείψεις και οι τραγικές εμπειρίες του 2021 παραπέμπουν σε ένα συμπέρασμα: Ποντάρουμε πάλι στο φιλότιμο των Πυροσβεστών.

Τους πιάνουν και

μετά το ξανακάνουν

Κακοποιοί συλλαμβάνονται και μόλις αφήνονται ελεύθεροι διαπράττουν ξανά τα ίδια αδικήματα. Ο «πονοκέφαλος» των Αρχών και οι αντιδράσεις.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

«Μπλόκο» σε ληστές

και διακινητές

«Χτύπημα» σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Συνελήφθησαν και οι ληστές των Πρακτορείων ΟΠΑΠ. Δύο μεγάλες επιτυχίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Καταγραφή 1ΦΩΚΙΩΝ ΖΑΪΜΗΣ

Ενέργεια και καινοτομία

«ψηλά» στην ατζέντα μας

Ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας σε συνέντευξή του στην «Πολιτεία» αναλύει τις προσπάθειες που έχουν γίνει αλλά και όσα έχουν δρομολογηθεί. «Ψηλά» στην ατζέντα η ενέργεια, η καινοτομία και ο αγροτικός τομέας.

Η. ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Πάτρα τελείωσε,

δεν υπάρχουν νέοι πελάτες

Ενεργός ξενοδόχος εδώ και δεκαετίες ο Ηλίας Μενζελόπουλος είναι αφοπλιστικός: «Ο Τουρισμός τελείωσε, η Πάτρα δεν έχει πια νέους πελάτες. Η κατάσταση θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο».

ΠΑΤΡΑ

Στο ψάξιμο για 500

θέσεις στάθμευσης

Η Πάτρα  «ψάχνει» για 500 θέσεις στάθμευσης. Πώς τα τρία Δημοτικά πάρκινγκ δεν φτάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες των Πατρινών. Ο «χάρτης» μετά την απαγόρευση των σταθμεύσεων στον μόλο.

Καταγραφή 1ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μία επαναστατική

πατρινή πλατφόρμα

Ακαδημαϊκοί της Πάτρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν θαύματα. Ακόμη ένα τεχνολογικό επίτευγμα που φέρνει «επανάσταση» στην επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Η δωρεά ενός

μεγάλου ευεργέτη

Πνευματικό Κέντρο Βραχνεΐκων. Τα εγκαίνια του 1976 για τη δωρεά του μεγάλου ευεργέτη Ιωάννη Σταυρόπουλου.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top