ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Πολιτεία»: Η «νύχτα» προετοιμάζεται, η ΕΛ.ΑΣ. καραδοκεί…

Καταγραφή 4
Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκονται τα νέα επιχειρηματικά σχέδια για τα καλοκαιρινά καταστήματα εστίασης και διασκέδασης στην Πάτρα, με παράλληλη κινητικότητα «ομάδων» που επιδιώκουν τον έλεγχο της «νύχτας».

Η Αστυνομία παρακολουθεί με προσοχή τις διερευνητικές κινήσεις των επίδοξων «προστατών» και διαμηνύει πως «όλα είναι υπό έλεγχο».

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει προβληματισμός ανάμεσα στους επιχειρηματίες.

Στο μεταξύ «αποκωδικοποιείται» η ενέργεια της αποστολής φακέλων με σφαίρες σε καταστήματα της πόλης. Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να γνωρίζει τον «σκοτεινό» αποστολέα.

Καταγραφή 4«ΑΔΕΙΑΣΕ» Η ΠΟΛΗ, «ΓΕΜΙΣΑΝ» ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ

Έφυγαν χιλιάδες γιορτάζοντας… την ελευθερία

Πάσχα: Δεν αποτέλεσαν εξαίρεση οι Πατρινοί και «άδειασαν» την πόλη για να γιορτάσουν σε χωριά, αλλά και δημοφιλείς προορισμούς.

Η επιστροφή στην κανονικότητα άφησε ευχαριστημένους ακόμη και όσους έμειναν πίσω. Δρακόντεια τα μέτρα της τροχαίας για έξοδο και επιστροφή.

«Πήρε τα πάνω της»

η ενδοοικογενειακή βία

Κοινωνικό φαινόμενο ή ψυθοπαχολογία. Ο ειδικός ψυχοθεραπευτής Εμ. Σουρής μιλά στην «Πολιτεία» για τη μάστιγα της εποχής. Η υπόθεση της Πάτρας και οι ρόλοι της «μάνας», της κοινωνίας και του Κράτους.

Καταγραφή 4ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«Κεταμίνη μόνο από τις «πιάτσες»

Η εκτίμηση του ταξίαρχου ε.α. Θανάση Κατερινόπουλου δικαιώνει την «Πολιτεία»: «Δεν θα μπορούσε η Πισπιρίγκου να προμηθευτεί την κεταμίνη από το διαδίκτυο».

-Απειλεί… Θεούς και δαίμονες η κατηγορούμενη

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

Ιδιωτικό χρέος: Κρύβουν το

πρόβλημα «κάτω από το χαλί»

Άρθρο του Μιχάλη Κατρίνη στην «Πολιτεία». Ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ αναφέρεται στο ιδιωτικό χρέος που αυξάνεται επικίνδυνα και μιλά για πρόβλημα που «κρύβεται κάτω από το χαλί».

ΚΑΥΣΙΜΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα

της έκπτωσης

Σήμερα Τρίτη του Πάσχα ανοίγει η πλατφόρμα του επιδόματος καυσίμων. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε. Η καταβολή θα γίνεται ανάλογα με το ΑΦΜ των δικαιούχων. «Βήμα βήμα» η διαδικασία

Καταγραφή 4ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Το σχέδιο του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ για την Αχαΐα: Πώς θα επιδιώξει την συσπείρωση στην Αχαΐα και με ποιες προϋποθέσεις το Κίνημα «μπορεί» να εκλέξει δεύτερο βουλευτή

Εισέπραξαν μόνο

«αχαριστία»

Οι Υγειονομικοί που «έβαλαν πλάτη» αλλά στο τέλος εισέπραξαν αχαριστία. Τι διεκδικούν και με ποιους τρόπους. Τι λένε στην «Πολιτεία»…

Η νέα ΔΕΕΠ

έγινε έξι μηνών

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την εκλογή της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο απολογισμός και η πορεία προς το Συνέδριο…

Στηρίξτε και τον

αθλητικό Τύπο

Παρέμβαση της «Match» και της «Πολιτείας» για ένα δίκαιο αίτημα: Μαζί με τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό και στηριχτεί και ο Τύπος.

You may also like

Comments are closed.