ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αυτή την Δευτέρα στην “Πολιτεία”: Το “μενού” με το πιστόλι και το αίμα

Facebook
Twitter
Η παρέα των «πέντε» έτρωγε στο κεντρικό εστιατόριο της Πάτρας, αλλά το φαγητό παρ’ ολίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

Όπως πληροφορείται η «Πολιτεία από το βίντεο» του χώρου που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο ένας από τους θαμώνες έδειχνε στους υπολοίπους το πιστόλι του. Ξαφνικά έγινε εκπυρσοκρότηση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός της παρέας. Η παρ’ ολίγο τραγωδία αλλά και το γεγονός πως το θύμα έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές κινητοποίησε τους αστυνομικούς οι οποίοι είναι κοντά στην ταυτοποίηση του πιστολέρο.

 

Θλίψη για τον πρωταθλητή Χριστόφορο Δουραμάνη

Σοκ στην Πάτρα για τον 68χρονο δρομέα πρωταθλητή και λάτρη των πεζοποριών και του αθλητισμού Χριστόφορο Δουραμάνη. Σκοτώθηκε πέφτοντας σε χαράδρα 100 μέτρων…

Καταγραφή 1ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Ρούλα, Μπερδέσης και άλλοι «ξήλωσαν» την ηγεσία

Το «ξήλωμα» της ηγεσίας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έχει «άρωμα» Πάτρας. Η Υπηρεσία ως γνωστόν έχει αναλάβει τη διερεύνηση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη αλλά και την υπόθεση της δολοφονίας Μπερδέση. Το προφητικό ρεπορτάζ της «Πολιτείας».

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Η πανδημία «έκοψε»

την αιμοδοσία

Λιγοστεύουν δραματικά οι διαθέσιμες μονάδες αίματος μετά την πανδημία. Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο Σύλλογος πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας. Ο κορωνοϊός και τα μέτρα περιόρισαν σημαντικά τη διάθεση των πολιτών για αιμοδοσία.

ΠΑΣΟΚ: Κάλπες νέας επανεκκίνησης

Η μεγάλη συμμετοχή στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί μία νέα επανεκκίνηση του Κινήματος μετά την ανάδειξη του νέου Προέδρου.

Καταγραφή 1Η  «Πειραϊκή Πατραϊκή» στην Πάτρα

Όταν εγκαινιαζόταν το εργοστάσιο της «Πειραϊκής Πατραϊκής» στην Πάτρα. Οι αναφορές του Τύπου της εποχής για την ιστορική βιομηχανική μονάδα.

ΙΑΣΟΝΑΣ ΦΩΤΗΛΑΣ

Με αυτή την προϋπόθεση

υποψήφιος Δήμαρχος

Ο Ιάσονας Φωτήλας μιλά στην «Πολιτεία» για όλα. Τι λέει για τις Δημοτικές εκλογές και σε ποια περίπτωση θα αποδεχόταν την υποψηφιότητα για Δήμαρχος Πατρέων. «Να ευχαριστούμε τον Θεό που Κυβερνά ο Μητσοτάκης».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Το Καραμανδάνειο είναι

η καρδιά και η ψυχή μας

Κατάθεση ψυχής στην «Πολιτεία» του παιδοχειρουργού Βασίλη Αλεξόπουλου για το Νοσοκομείο «της καρδιάς μας». Σημειώνει με νόημα πως… όλοι το θυμούνται μόνο προεκλογικά.

Καταγραφή 1ΕΣΠΕΡΟΣ

Το αίθριο που

«αργοσβήνει»

Ο «Έσπερος» εγκαταλείφθηκε. «Αποκαρδιωτική η εικόνα που είναι συνδεδεμένη με την ιστορία και το εμπόριο της πόλης», λέει ο Γιώργος Ρώρος.

ΡΕΥΜΑ

Προσφυγές πριν

από τις ελαφρύνσεις

Πατρινοί προσφεύγουν κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής παρά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη.

Όλο το σχέδιο για την επιστροφή χρημάτων από τα «φουσκωμένα» τιμολόγια και βήμα-βήμα η διαδικασία για τα αναδρομικά και τις ενισχύσεις.

Εθελοντισμός με μηνύματα και μέλλον

«Ο Εθελοντισμός από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην Κοινωνία για Αλληλεγγύη, Ευημερία & Αειφορία». Ένα Συνέδριο με σημαντικά συμπεράσματα και υποσχέσεις για το μέλλον.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συνέδριο συσπείρωσης και εκλογών

Ενωτικά τα μηνύματα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος της συσπείρωσης επετεύχθη ενώ αποτέλεσε την έναρξη μίας μεγάλης προεκλογικής περιόδου

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top