ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: «Φωτιά» στις τσέπες μας για Πάτρα-Αθήνα

Καταγραφή 3
Ταξιδέψαμε και υπολογίσαμε τα έξοδα σε μία… άδεια Εθνική Οδό που λόγω της αύξησης του κόστους πλέον χρησιμοποιείται μόνο για έκτακτες μετακινήσεις!

Ένα ταξίδι για Πάτρα-Αθήνα με επιστροφή αγγίζει τα 140 ευρώ!

ΠΑΤΡΑ: ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Λερναία Ύδρα οι απάτες, εισαγόμενοι οι κακοποιοί

Απατεώνες και διαρρήκτες στοχοποιούν την Πάτρα. Έρχονται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για «πλιάτσικο» κινητοποιώντας τις Αστυνομικές Αρχές. Συλλήψεις αλλά και εκνευρισμός αστυνομικών για την ευκολία με την οποία τα θύματα ενδίδουν στις απαιτήσεις τους.

Καταγραφή 3ΕΜΠΟΡΟΙ

Τα ενοίκια τους

πάνε στις συνοικίες

Τα ενοίκια «καίνε» τους εμπόρους της Πάτρας. Οι ιδιοκτήτες δεν ανταποκρίνονται στην έκκλησή τους για σταθερές ή μειωμένες τιμές και αποφασίζουν να μετακομίσουν σε συνοικίες της πόλης.

-Γίνεται «τάση» το εμπόριο ρούχων «με το κιλό».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Θα σου σβήσω το

τσιγάρο στο πρόσωπο»

Σοκ προκαλεί περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα. «Με απείλησε πως θα μου σβήσει το τσιγάρο στο πρόσωπο και θα μου βγάλει έξω τα έντερα». Η απελπισμένη μάνα τα βάζει και με την Αστυνομία.

Καταγραφή 3ΕΣΤΙΑΣΗ

ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΠΑΤΡΑ

ΣΚΗΝΙΤΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ  ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ

ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΦΑΛΤΣΙΝΕΛΙ

Η Ιταλίδα Πρέσβης μιλά

για μία παράσταση «σταθμό»

Η Ιταλίδα πρέσβης στην Ελλάδα Πατρίτσια Φαλτσινέλι μιλά στην «Πολιτεία» για την θεατρική παράσταση «Το τελευταίο καλοκαίρι-Ο Φαλκόνε και ο Μπορσελίνο 30 χρόνια μετά» που θα ανέβει αύριο στο θέατρο του ιδρύματος «Μ. Κακογιάννης».

Καταγραφή 3ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Εκλογές με υψηλή

συμμετοχή και νέα εποχή

Μεγάλη η συμμετοχή στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. «Ψηλά» η Πάτρα σε προσέλευση ψηφοφόρων. Το νέο σκηνικό μετά την εκλογή Τσίπρα από την κομματική βάση.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΗΛΙΟΥΝΗΣ – ROME BUSINESS SCHOOL

Πώς δημιουργούμε

καλύτερους μάνατζερ

Ο Κωνσταντίνος Πηλιούνης αποκαλύπτει πώς από στέλεχος πολυεθνικής ακολούθησε ακαδημαϊκή πορεία στη Μεταπτυχιακή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ιταλίας.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η κρισιμότητα της

εθελοντικής συνείδησης

Ο Εθελοντισμός συσπειρώνει τους πολίτες. Ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών στην «Πολιτεία» για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθελοντισμού

ΠΑΣΟΚ

Πρώτα Συνέδριο και

μετά Νομαρχιακή

Μετά το Συνέδριο θα συγκληθούν οι νέες Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ. Το ενδιαφέρον για την Αχαΐα μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής.

Οι νέοι φεύγουν

από την Πάτρα

Ανησυχητικά τα στοιχεία από το τμήμα έκδοσης Διαβατηρίων της Πάτρας. Ουρές έξω από την υπηρεσία. Πανδημία και κρίση διώχνουν τους νέους.

 

You may also like

Comments are closed.