ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Παρουσίαση της ποιήτριας Lucilla Trapazzo και των έργων της από το Πολιτιστικό Σωματείο “ο Φάρος”

68676895 964862730511649 6746183424786038784 n
Το Πολιτιστικό Σωματείο «ο Φάρος» με συντονιστή τον Σύλλογο ΑΙΑΛ Λέρου, διοργανώνει στην Πάτρα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και την τεχνική υποστήριξη ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, την παρουσίαση της ποιήτριας Lucilla Trapazzo και τα έργα της.

Η κ.Trapazzo  γεννήθηκε στο Cassino (Ιταλία) και ζεί στη Ζυρίχη. Μετά από πτυχίο γερμανικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης, μεταπτυχιακό στον κινηματογράφο και εφαρμογές βίντεο από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, DC, συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην τέχνη και το θέατρο … εργάζεται ως ηθοποιός, κριτικός και μεταφράστρια.

Η δραστηριότητά της εκτείνεται από ποίηση (νικήτρια πολλών βραβείων, δημοσιεύσεων σε διεθνείς ανθολογίες και βιβλία τέχνης, φεστιβάλ), θέατρο (εκπαιδευτικά εργαστήρια, σκηνοθεσία, υποκριτική), υποδομές βίντεο και λογοτεχνική κριτική.

Οι πρωτοβουλίες της στηρίζονται πάνω σε μια σύνθεση όλων των διαφορετικών καλλιτεχνικών γλωσσών. Τα έργα της έχουν εκτεθεί σε διάφορες διεθνείς εκθέσεις και φεστιβάλ.

Καταγραφή 4Η βραδιά της εκδήλωσης παρουσιάζει  μερικά από τα ποιήματα της, (μεταφρασμένα στα ελληνικά)  και έναν υποβλητικό χορό που εκπροσωπείται από μια χορεύτρια.

Θα προβληθεί βίντεο με τα έργα της, που αναφέρονται από την αναπαράσταση των πινάκων έως και την καλλιτεχνική σκηνογραφία της ποιήτριας

Η εκδήλωση “Ποίηση & Performance – LUCILLA TRAPAZZO – Maria Francesca Palli” θα πραγματοποιηθεί την

Παρασκευή 20 Μαΐου στις 21.00 μ.μ. στα  Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία

Είσοδος ελεύθερη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Δημοτικούς Φορείς,

που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

 

 

 

You may also like

Comments are closed.