ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Δύο φίλοι του Μάνου μπήκαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Facebook
Twitter

Δύο άνδρες πέρασαν την πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου, λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα της Πεμπτης.

Κατά την είσοδό τους στο σπίτι, προσπάθησαν να περάσουν την πόρτα χωρίς να μετακινήσουν τα αντικείμενα και τα λουλούδια που βρίσκονται εκεί.

Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν ότι άνοιξαν την πόρτα με κλειδιά και με γρήγορες κινήσεις εισήλθαν στον χώρο του σπιτιού όπου παρέμειναν για περίπου 15 με 20 λεπτά.

Στη συνέχεια βγήκαν από τον χώρο κρατώντας μαύρες μεγάλες πλαστικές τσάντες οι οποίες ήταν γεμάτες με αντικείμενα του σπιτιού, τις οποίες και μετέφεραν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο ακριβώς απέξω και στη συνέχεια αποχώρησαν βιαστικά. Οι κινήσεις τους και το γεγονός ότι άνοιξε η πόρτα του σπιτιού ξανά μετά από 1,5 μήνα έγιναν άμεσα αντιληπτά από τους περίοικους.

Οπως αποκαλυφθηκε οι συγκεκριμένοι άνδρες ήταν φίλοι του Μάνου Δασκαλάκη οι οποίοι πήραν κάποια πράγματα που είχαν σχέση με τη Τζωρτζίνα. Προφανώς για να τα παραδώσουν στον Μάνο ο οποίος έχει τα κλειδιά του σπιτιού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top