ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΤΡΑ: ΕΦΚΑ, ενοίκια και πτώση στην κίνηση “εφιάλτης” για εμπόρους

Supermarkt

Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι καταναλωτές από το κύμα ακρίβειας με τις ανατιμήσεις σε καύσιμα,ρεύμα και βασικά προϊόντα να τρέχουν χωρίς φρένο. 

Η μέση τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται ξανά στο κόκκινο με νέο άλμα στα 2,258 ευρώ το λίτρο, με το γέμισμα του ρεζερβουάρ να θεωρείται πλέον πολυτέλεια από την πλειονότητα των οδηγών. «Οι τιμές είναι στα ύψη πλέον και είναι πολύ δύσκολο για όλους μας»,  δηλώνει καταναλώτρια στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Η βενζίνη πωλείται σε πολλά πρατήρια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη πάνω από τα 2,4 ευρώ με το φουλάρισμα ενός αυτοκινήτου να έχει αυξηθεί κατά περίπου 30 ευρώ σε σχέση με τον Μάιο του 2021 με τους καταναλωτές να αναφέρουν ότι «δεν μπορούμε να γεμίσουμε το αυτοκίνητο διότι οι τιμές είναι απαγορευτικές».

You may also like

troxaio thess xr ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: «Μητέρα και γιος σταμάτησαν να βάλουν χειροπέδες και πάτησαν το γκάζι προς τη θάλασσα», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Γέμισαν τα καθίσματα του αυτοκινήτου με τσουβάλια άμμου, έδεσαν τα σώματά τους με σχοινιά και πέρασαν τις χειροπέδες στους καρπούς και ...

Comments are closed.