ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΑΠΟΨΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Η ώρα αποφάσεων για το «Καραμανδάνειο»

Καταγραφή 9
Μία κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά σήμερα για το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων.
Θα φανεί δηλαδή αν για το μόνιμο και ουσιαστικό πρόβλημα που αφορά στην έλλειψη αναισθησιολόγων από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα, με αποτέλεσμα να ματαιώνονται ή να αναβάλλονται χειρουργεία, θα βρεθεί μόνιμη λύση.
Σε αναστάτωση οι γιατροί. Καρβέλης στην «Πολιτεία»: «Δεν κλείνει το Νοσοκομείο, έχω κάνει προσωπικές παρεμβάσεις». Σήμερα το ραντεβού Γκάγκα Πελετίδη.

 

Καταγραφή 9«ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ»

Στα… σκουπίδια η ευκαιρία

να μελετηθεί ο μυοκάστορας

Ήταν «χρυσή» ευκαιρία για τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Πατρών να παραλάβουν το τρωκτικό που βρέθηκε στην πλαζ για μελέτη. Όμως τους… πρόλαβαν οι δημοτικοί υπάλληλοι. Τι αποκαλύπτει στην «Πολιτεία» ο λέκτορας του Τομέα Βιολογίας Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών, Γεώργιος Μήτσαινας.

Μηνύματα ευγνωμοσύνης

Συγκίνηση και αναγνώριση στο έργο των νοσηλευτών των γιατρών και του προσωπικού των Νοσοκομείων από τα μηνύματα ασθενών που τα κατάφεραν.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Η τσάντα «έφερε» διώξεις

Μπαράζ μηνύσεων με αφορμή την είσοδο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη.

Δήμητρα Πισπιρίγκου και Μάνος πήγαν στην Ασφάλεια και κατήγγειλαν κλοπή και υπεξαίρεση που αφορούν σε προσωπικά αντικείμενα της Τζωρτζίνας.

Καταγραφή 9ΔΙΚΗ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ

Για τέταρτη φορά

στο ακροατήριο

Ακόμη ένα επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Μπακαρί Χέντερσον. Αύριο Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών αναμένεται να ξεκινήσει για τέταρτη φορά η εκδίκαση μετά από τρείς διακοπές.

ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ

Ναι στις αντιφάσεις μας,

όχι σε μίνι εμφυλίους

Η αρχισυντάκτρια διεθνών ειδήσεων της «Καθημερινής» Ξένια Κουναλάκη μιλά στην «Πολιτεία» για τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα και πόσο ανθεκτική και αισιόδοξη έγινε η ελληνική κοινωνία μέσα από τα δύσκολα.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Πιο κοντά η Πάτρα

με την Βοσνία Ερζεγοβίνη

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία των Πανεπιστημίων Πατρών και του Σεράγεβο

Καταγραφή 9ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Οι Αχαιοί όλου του κόσμου επιτέλους συναντιούνται. Έρχεται η πρώτη δια ζώσης επίσημη εκδήλωση

Με τσίλιες και κάμερες

πωλούν ηρωίνη

Με τσιλιαδόρους, κάμερες και «ξεσκόνισμα» σε όποιον πλησιάζει, κάνουν διακίνηση ναρκωτικών στα Προσφυγικά. Το μεγάλο «μπλόκο» της Αστυνομίας.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η Διευθύντρια βγήκε «λάδι» απ’ το Συμβούλιο

Η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου μέσω της οποίας επιστρέφει προσωρινά στα καθήκοντά της η υπάλληλος που «έπαψε» ο Δήμαρχος προκαλεί συζητήσεις.

ΘΡΗΝΟΣ

Ο Σάββας πάλεψε

όμως δεν άντεξε

Συγκίνηση για τον 28χρονο που έχασε την πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του έξω απ’ το Αρχαιολογικό Μουσείο

Σταθερές οι τιμές αλλά

η κίνηση συνεχώς πέφτει!

Το «οδοιπορικό» της «Πολιτείας» σε λαϊκή αγορά της Πάτρας φανερώνει την τιτάνια προσπάθεια που κάνουν οι μικροπωλητές για να «κρατήσουν» την πελατεία τους. Όμως η προσπάθεια τους συναντά… απροσπέλαστα εμπόδια.

Οι πτυχιούχοι

της Ιταλίας ενώνονται

Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος συστήνει μέσω της «Πολιτείας» τον Σύνδεσμο που ενώνει όλους τους Έλληνες επιστήμονες που αποφοίτησαν από τα Ιταλικά Πανεπιστήμια.

ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ «ΠΑΝΕ» ΓΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ ’23 ΑΛΛΑ «ΑΝΑΒΟΥΝ» ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Πάτρα: πέντε νέα πρόσωπα για τις Δημοτικές

Πέντε νέα πρόσωπα που θα απασχολήσουν την τοπική επικαιρότητα με φόντο τις δημοτικές εκλογές στην Πάτρα παρουσιάζει σήμερα η «Πολιτεία». Οι κάλπες αναμένεται να στηθούν τον Οκτώβριο του επόμενου έτους.

 

You may also like

Comments are closed.