ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οι άσχημες εικόνες στον περίβολο του Αγίου Ανδρέα

kladia agiantreas
Εικόνες ντροπής στον περίβολο του Αγίου Ανδρέα. Μπορεί ο Πολιούχος της Πάτρας να αποτελεί παγκόσμιο ιερό σύμβολο, αυτό όμως δεν εμποδίζει ορισμένους να περιφέρουν τα σκυλάκια τους γύρω από την εκκλησία, με όποιες συνέπειες!

Την ώρα που τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο επισκέπτονται τον Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν, η εικόνα που συναντούν από τα περιττώματα των σκύλων που «κοσμούν» την περιοχή, δεν είναι και ότι καλύτερο! Από την πλευρά της εκκλησίας, το θέμα παρακολουθείται διακριτικά.

Καλό θα ήταν πάντως οι ιδιοκτήτες των συμπαθέστατων κατά τα άλλα τετράποδων, να αποφεύγουν την περιοχή και να «βολτάρουν» τα σκυλάκια τους σε σημεία που δεν προσβάλλεται η εικόνα ενός χώρου ιερού.

Και σε κάθε περίπτωση ας έχουν μαζί τους σακουλίτσα και φαράσι για να μαζεύουν ότι αφήνουν πίσω τους! Αυτό άλλωστε ορίζει ο νόμος, αυτό τονίζουν και οι εκπρόσωποι των φιλοζωικών οργανώσεων.

You may also like

Comments are closed.

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...