Στο Αγλαΐα Κυριακού η 8χρονη που πυροβόλησε κατά λάθος ο αδελφός της στο Δρεβένι

Facebook
Twitter
Στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού διακομίσθηκε χθες τα ξημερώματα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας συνοδεία παιδοχειρουργού η 8χρονη που έφερε σοβαρά τραύματα στην ωμοπλάτη και στο χέρι από πυροβολισμό που δέχθηκε, προχθές το απόγευμα, σε χωριό στο Δερβένι Κορινθίας.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν εμπνέει ανησυχία όμως χρειάζεται παρακολούθηση από τους γιατρούς και γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Μετά από συνεννόηση των γιατρών για να παρασχεθεί ιατρική φροντίδα σε τραύματα που φέρει από σκάγια στο θώρακα, εκτός από τον βαρύ τραυματισμό στο αριστερό χέρι της, ενώ θα χρειαστεί παρέμβαση και από πλαστικό χειρουργό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ατύχημα συνέβη όταν τα δύο ανήλικα αδελφάκια βρίσκονταν σε αγρόκτημα. Εκεί, ο παππούς τους είχε αφήσει σε κοινή θέα ένα κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να το πάρει ο 11χρονος και στην συνέχει πυροβόλησε κατά λάθος μία φορά και τραυμάτισε στο χέρι την 8χρονη αδελφή του. Στο μεταξύ, η αστυνομία συνέλαβε τον 74χρονο, ο οποίος κατείχε παράνομα το όπλο και δεν τηρούσε τους όρους ασφαλούς φύλαξής του, καθώς και τον 38χρονο πατέρα των δύο παιδιών, που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ωστόσο, με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top