Eστίαση Ωρα Μηδέν! Μια ώρα για μια μακαρονάδα στην Πάτρα!

Facebook
Twitter
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Το ζευγάρι, όπως μάθαμε, ξεκίνησε χωριστά το ταξίδι για την Πάτρα καθώς η σύζυγος δεν είχε τελειώσει με τις δουλειές της στην Πρωτεύουσα! Ο πατέρας με την κόρη προηγήθηκαν για τη μετακόμιση στο φοιτητικό της διαμέρισμα. Βρέθηκε, ευτυχώς, σε καλή τιμή και όλα καλά!

Χωρίς τίτλο 2 e1665473000939

…μέχρι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν και οι τρεις (εντωμεταξύ είχε φτάσει στην Πάτρα και η μητέρα) που αποφάσισαν να περάσουν όμορφα μ ένα σύντομο γεύμα σε κεντρικό πεζόδρομο.

Η πρώτη εντύπωση από την Πάτρα ήταν ευχάριστη, βοήθησε και η γνωριμία που μεσολάβησε για να βρεθεί φοιτητικό σπίτι σε γνωστή περιοχή.

Η ώρα όμως περνούσε – περί τα 50’ – και δεν είχαν σερβιριστεί. «Έχει πολύ δουλειά σήμερα όλη η πόλη κυκλοφορεί στον πεζόδρομο…» δικαιολογήθηκαν οι διπλανοί στους εξ Αθηνών.

Όμως η ώρα, για τα spaghetti δεν είχε έλθει ακόμη… Τελικά όπως αποδείχθηκε, δεν ήλθε ποτέ!

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, το πιάτο, υπάρχει στο μενού αλλά όχι στην κουζίνα μας απόψε» τους ενημέρωσε υπάλληλος.

Ήταν ήδη νωρίς το απόγευμα και χωρίς άλλη συζήτηση, σηκώθηκαν και έφυγαν για να προλάβουν να φάνε στην… Αθήνα, σε μια λογική ώρα!

Μια ποικιλία από… χρυσό

poikilia

Πριν προλάβουμε να «χωνέψουμε» την καζούρα του απογεύματος, μια ακόμη «καυτερή» πληροφορία έφτασε για ένα ακόμη περιστατικό που μας έκαβε να προβληματιστούμε σχετικά με την έξωθεν εικόνα όσον αφορά στην εστίαση.

Η παρέα οικογενειακή, ξεκίνησε με καφέ και αργότερα και αργότερα θέλησε να δοκιμάσει μια ποικιλία, γεύμα που έκανε αυτή την πλατεία, από το ’90 και μετά, πόλο έλξης για ολόκληρη την πόλη.

Η ώρα περνούσε, η ποικιλία αργούσε. Η παρέα επιφανείς συμπολίτες επιστήμονες αλλά, περισσότερο απ όλα, πατρινούς.

Η ποικιλία έφτασε μετά από 1 ώρα 28’ και ήταν ένα κακέκτυπο! Φαγητό για δύο άτομα, μια πανσέτα, δύο κομμάτια λουκάνικα και μερικές πατάτες!

Είχαν ενημερώσει ότι θέλουν να φύγουν αλλά, από ευγένεια στον σερβιτόρο- που έκανε πως δεν άκουσε- έμειναν λίγο πίσω. Αργότερα έφτασε ο λογαριασμός. Εξαιρετικά δύσπεπτος σε σχέση με την… εύπεπτο μεζέ που τους έφεραν: 57 ευρώ!

Από την έντυπη έκδοση της “Πολιτείας” της 10.10.2022

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top