Κολωνός: Αναμένεται ένταλμα σύλληψης και για τη σύζυγο του Μίχου!

Facebook
Twitter

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έρχονται και νέες συλλήψεις.

Μετά τη σύλληψη του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη, οι οποίοι και ομολόγησαν τον ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την ανήλικη -λέγοντας ωστόσο πως δεν ήταν βιασμός και η πράξη έγινε με τη συναίνεσή της- της 37χρονης μητέρας που συνελήφθη καθώς βρέθηκε να έχει οικονομικές συναλλαγές με τον Μίχο και του πατέρα του κοριτσιού, καθώς βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών μέσα στο σπίτι στον Κολωνό, έρχονται και συλλήψεις από το περιβάλλον του 53χρονου παιδοβιαστή και μαστροπού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψη για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου, με τις κατηγορίες του χρηματισμού και της υπόθαλψης εγκληματία.

Η σύζυγος του Μίχου, φαίνεται να συνομιλούσε με την 37χρονη μητέρα του κοριτσιού, προκειμένου να της προσφέρει χρήματα για να καλυφθεί η υπόθεση. Η ίδια από την πλευρά της, φέρεται να υποστηρίζει ότι η μητέρα ήταν εκείνη που της ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top