Πώς βάζουμε αλυσίδες και πώς ελέγχουμε τα λάστιχα | Δωρεάν Ενημερωτική Εκδήλωση σε Πάτρα και Αίγιο το Σάββατο…

Facebook
Twitter

του Αχιλλέα Ροδίτη

Ξέρετε να αλλάζετε λάστιχο;

Ή να τοποθετείτε σωστά τις αντιολισθητικές αλυσίδες στο αυτοκίνητο σας;

Είναι σίγουρο ότι στα παραπάνω ερωτήματα πολλοί οδηγοί θα απαντήσουν θετικά. Αν και δεν είναι σίγουρο (πλην των επαγγελματιών οδηγών) ότι γνωρίζουν, όλοι, απολύτως καλά τη διαδικασία. Ή να ξεχωρίζουν επ’ ακριβώς εάν τα ελαστικά του οχήματος τους είναι απολύτως κατάλληλα για οδήγηση σε ορεινές περιοχές, κυριότερα εν μέσω χειμώνα και πατώντας στο χιόνι.

Αλλά όπως και να ‘χει, για όσους ξέρουν λίγο ή δεν ξέρουν καθόλου, το προσεχές Σάββατο θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το μάθουν. και να μάθουν τα πάντα! Όλα όσα πρέπει να ξέρουν για να έχουν τα του αυτοκινήτου τους υπό πλήρη έλεγχο.

Και αυτό, χάρη στην ΔΩΡΕΑΝ Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Νομού Αχαΐας (Σ.Ε.Ο.Κ.Α.Α.) μαζί με το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου, τόσο στην Πάτρα (στην πλατεία Γεωργίου), όσο και στο Αίγιο (πλατεία Υψηλών Αλωνίων).

Μια καλή ευκαιρία, λοιπόν, να πάτε και δωρεάν να μάθετε όλα όσα δεν ξέρετε και πρέπει να γνωρίζετε για να μετακινείστε με ασφάλεια, το χειμώνα, εσείς και οι επιβάτες σας!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

311979523 1035153167266391 6996309994950052045 n 1

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top