Πιάστηκε στα… πράσα το μοντέλο από τη Σλοβενία-Πως εξαπάτησε υπαλλήλους και επιχειρηματίες σε Πάτρα και Ναύπακτο

Facebook
Twitter
Μετά από δύο απάτες που πραγματοποίησε στην Πάτρα και άλλες τρεις στην Ναύπακτο, η δράση της 26χονης από τη Σλοβενία σταμάτησε στην Κόρινθο  στο ξενοδοχείο που είχε στοχοποιήσει για την επόμενη δωρεάν διαμονή της…
Ταξί της Ναυπάκτου τη μετέφερε σε ξενοδοχείο της Κορίνθου, χωρίς όμως να πληρωθεί για την κούρσα. Αυτή διαβεβαίωσε τον οδηγό πως θα πληρώσει την κούρσα μέσω κάρτας κάνοντας ηλεκτρονική κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Ο επαγγελματίας έκανε όμως έλεγχο και μόλις διαπίστωσε πως η καλλονή τον εξαπάτησε μετέβη στην Ασφάλεια Ναυπάκτου κατήγγειλε το γεγονός και στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να συλ-
ληφθεί στο ξενοδοχείο της Κορίνθου.
∆ΙΑΜΟΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Η δράση της νεαρής αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, όπου επί τέσσερις ημέρες διέμεινε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου χωρίς να πληρώσει!
Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα κατά τη διαμονή της στην Πάτρα έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και είπε στον διανομέα που της τα πήγε στο δωμάτιο ότι δεν έχει μετρητά και θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα ήταν άδεια και αυτή σχυρίστηκε ότι θα περνούσε ο σύζυγός της για να πληρώσει.
Ο υπάλληλος πήρε πίσω τις κάρτες, αλλά όταν επέστρεψε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι οι κωδικοί τους είχαν χρησιμοποιηθεί, καθώς η γυναίκα τους είχε αντιγράψει.
Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ αναζήτησε την επόμενη ημέρα την 26χρονη στο ξενοδοχείο, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει.
Μετά την Πάτρα αποφάσισε να συνεχίσει τηδράση της στην Ναύπακτο όπου διέπραξε δύο απάτες με την ίδια μέθοδο.
Σύμφωνα με το protothema.gr δυο ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Αττική και σε κοντινό της νησί, αναγνώρισαν την νεαρή καλλίγραμμη αγγλόφωνη με το μαύρο σκυλάκι αλλοδαπή (που συστήθηκε με διαφορετικά ονόματα) που τους φόρεσε το… φέσι.
Η γυναίκα που συνελήφθη από τους αστυνομικούς είναι  και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατάγεται από τη Σλοβενία, ενώ σε βάρος της υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα και ήταν στις λίστες αναζητούμενων από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top