Μπακογιάννη: Γι’ αυτό δεν ανακάμπτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Facebook
Twitter
Για την αιματηρή καταδίωξη του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ παρομοιάζει με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα ελληνοτουρκικά αλλά και την εκδήλωση του Ιδρύματος Σαμαρά, μίλησε σήμερα (08.12.2022) η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε με καυστικό τρόπο τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί δολοφονίας για 20 ευρώ, σημειώνοντας πως η αντιπολιτευτική τακτική και οι τόνοι που χρησιμοποιεί είναι που δεν αφήνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακάμψει.

Χαρακτήρισε, μιλώντας στην εκπομπή Σήμερα, μεγάλο λάθος τις γενικεύσεις γιατί «ένας άνθρωπος τράβηξε πιστόλι σε λάθος στιγμή, σε λάθος ώρα» και «με τον ίδιο τρόπο ένας άλλος αστυνομικός, σε ίδια περίπτωση, έδωσε 20 ευρώ από την τσέπη του (σ.σ. είχε πληρώσει βενζίνη για οικογενειάρχη που δεν είχε κλεφτά, στο Βόλο).

Στην ερώτηση αν αυτή τη γενίκευση την υποδαυλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι δεν πρέπει γιατί η αστυνομία δεν ανήκει ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ και ο έλεγχός της «πρέπει να μας ενώνει».

«Όχι σαν τη δήλωση που άκουσα από αρχηγό κόμματος ότι για 20 ευρώ δολοφονείσαι. Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε και είπε στον αστυνομικό “βγάλε το πιστόλι”; Οι τόνοι αυτοί είναι η βασική αιτία που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανακάμψει. Αν είχαν πιο λογικούς, πιο χαμηλούς, πιο αξιόπιστους τόνους, ο κόσμος θα τους άκουγε», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top