Λύσεις μέσω νομικών για τις προσφυγές στην Παναχαϊκή

Facebook
Twitter

Οι προσφυγές ποδοσφαιριστών έχουν γίνει «γάγγραινα» στην ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία και προσπαθεί με νομικές κινήσεις να περισώσει ότι μπορεί, αφού όπως ισχυρίζονται άνθρωποι, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα, ο Γιώργος Μπάρλος, έχει κουραστεί να… πληρώνει παλιές «αμαρτίες».

Έως τώρα, έχουν «σκάσει» αρκετές προσφυγές από ποδοσφαιριστές παλαιότερων ετών, που έχουν αγωνιστεί στην Παναχαϊκή κι αυτοί αν μη τι άλλο δεν είναι λίγοι. Βλέπετε η υπόθεση Ρόκα, άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και ήδη έως τώρα, οι ιθύνοντες την ΠΑΕ, βρίσκονται μπροστά σε ένα έξτρα οικονομικό και μεγάλο βάρος.

Ήδη έχουν κινηθεί νομικά οι Γ. Λαμπρόπουλος, Παπανικολάου, Πινδώνης, Μουκίδης, Μητρόπουλος και Ανδρέας Χούσα, Κοτσώνης, Σιατραβάνης, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Τσελεπίδης, ενώ μην ξεχνάμε πως έχουν δαπανηθεί και χρήματα τόσο για την υπόθεση Όρλαντιτς, όσο και για την αποδέσμευση του Ζοάο. Όλα αυτά, έχουν αγχώσει τους διοικούντες και προσπαθούν να βρουν λύσεις, μέσω της νομικής οδού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Match» έχουν βρεθεί έγγραφα, που αποδεικνύουν πως κάποιοι από τους προαναφερόμενους έχουν λάβει κάποια χρήματα από την παλιά ΠΑΕ Παναχαϊκή και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Τάσος Αγγελόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top