Τραγική συγκυρία ο θάνατος του Βασίλη -Σε λίγο η κηδεία στον Ασπρόπυργο

Facebook
Twitter
Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Τόπαλο θα πουν στις 14:00 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ασπροπύργου.

Ο άτυχος 16χρονος έχασε τη ζωή του στις 2 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή και ενώ βρισκόταν σε κώμα από τις 16 Δεκεμβρίου, όταν και διακομίστηκε στο Τζάνειο.

Εκείνη την Παρασκευή, όταν και άρχιζε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τον πρωταθλητή Ευρώπης, ο νεαρός πυγμάχος δεν πήγε στο ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσε, καθώς είχε προγραμματιστεί συνέδριο, και ως εκ τούτου δεν υπήρχε μάθημα.

Ο Βασίλης Τόπαλος, που είχε αφοσιωθεί στην πυγμαχία, βρήκε μία τέλεια ευκαιρία για να «κερδίσει» την ημέρα και να προπονηθεί σκληρά εν όψει των επόμενων απαιτητικών αθλητικών ραντεβού του. Αυτό άλλωστε απαιτεί ο πρωταθλητισμός.

Έτσι, πήγε με τον πατέρα του και τον αδερφό του στο γυμναστήριο του Ταύρου, όπου θα έδινε αγώνα σπάρινγκ με 25χρονο Γεωργιανό. Ο αγώνας, που ήταν προπονητικού χαρακτήρα, είχε σκοπό να «ψήσει» αγωνιστικά τον Τόπαλο, καθώς ο αντίπαλός του ήταν πολύ πιο έμπειρος, μετρώντας 200 αγώνες στα ρινγκ και ζυγίζει τουλάχιστον 10 κιλά περισσότερα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός της συνάντησης. Να μπορέσει ο Βασίλης να ανταπεξέλθει απέναντι σε έναν ανώτερο και βαρύτερο αθλητή, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για τους επίσημους αγώνες, όπου θα συναντούσε πιο «εύκολους» αντίπαλους.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top