Αχαΐα: Τα νέα πρόσωπα και η ανανέωση στα ψηφοδέλτια

Facebook
Twitter

Οι έδρες δεν θα μειωθούν τελικά, αντίθετα φαίνεται ότι επανέρχονται, μετά από χρόνια, στις εννέα για την Αχαΐα. Αυτό επηρεάζει θετικά, πρώτα απ όλα, τους ήδη εκλεγέντες Κυβερνητικούς βουλευτές (Κατσανιώτης, Τσιγκρής, Φωτήλας, Αλεξοπούλου) που έχουν και θεωρητικά το προβάδισμα για να διεκδικήσουν την επανεκλογή τους.

Σε κάθε περίπτωση η ανανέωση των ψηφοδελτίων, όχι μόνο στο κυβερνητικό πεδίο αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα, έρχεται στο προσκήνιο με την διεξαγωγή των επόμενων βουλευτικών εκλογών, που θα γίνει πιθανότατα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Ιδιαίτερα στη ΝΔ αναζητούνται τα νέα πρόσωπα που θα έχουν και τη δυναμική να «πλασαριστούν» έως και την 4η θέση που μπορεί να οδηγεί εκ νέου στη Βουλή.

Από τη ΝΔ δύο είναι τα πρόσωπα που θεωρείται, στη βάση του μηχανισμού ότι έχουν δυναμική να βρεθούν ψηλά, ίσως και σε εκλόγιμες θέσεις, εφόσον θέλουν να μπουν στη μάχη του σταυρού…

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας Άννα Μαστοράκου είναι ένα από αυτά, εφόσον κάνει αποδεκτή την σχετική πρόκληση. Έχει συζητηθεί και το όνομα του προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας (πρώην ΝΟΔΕ) Αντώνη Κουνάβη αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Χαρ. Μπονάνου. Και οι δύο προσκρούουν όμως στη δέσμευση του Πρωθυπουργού να μην είναι στα ψηφοδέλτια πρόσωπα που κατέχουν υψηλές δημόσιες θέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο στη ΝΔ όσο και σε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, η λίστα πρέπει να γέρνει προς την… θετική πλευρά του στόχου για ανανέωση με τρανταχτά ονόματα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top