Α. Παναγιωτόπουλος: «Αυτός ήταν ο… τόμος της κοροϊδίας»

Facebook
Twitter

Ξεσπάθωσε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος μιλώντας προ ημερών σε τηλεοπτικό παράθυρο, με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα. Κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είχε παρουσιάσει ο Κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στην Αχαΐα τον περασμένο Νοέμβριο.

Κι εκείνος απάντησε:

«Αυτός δεν ήταν τόμος με έργα. Αυτός ήταν ο τόμος της κοροϊδίας». Για να προσθέσει με το γνωστό του ύφος, ο… Γιατρός, ότι: «περίμενε ο Μητσοτάκης να περάσουν τέσσερα χρόνια για να έρθει εδώ με μια… ορχήστρα υπουργών και να μας δώσει έναν τόμο κοροϊδίας, αφού ούτε ένα λιθαράκι δεν πρόσθεσε στην Αχαΐα, την Ηλεία και όλη τη Δυτική Ελλάδα;».

Επισημαίνοντας ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα στην περιοχή, «αντιθέτως σταμάτησε όλα τα έργα που γίνονταν. Έκλεισε την Νομική στην Πάτρα, σταμάτησε την Πατρών – Πύργου και το τρένο. Και πέρασαν τέσσερα χρόνια χωρίς να κάνει τίποτα και ήρθε τώρα να μας πει τι… ‘θα’ κάνει;».

Επίσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι αυτή την περίοδο «ζούμε ένα πολύ νοσηρό κλίμα». Και εξηγώντας ότι βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο, παρότρυνε την κυβέρνηση να προχωρήσει πολύ γρήγορα σε εκλογές και να ορίσει ημερομηνία. Υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να πάμε σε εκλογές υπό ομαλό πολιτικό κλίμα το οποίο, όμως, δυστυχώς, το δυναμιτίζουν τα σκάνδαλα και οι προσπάθειες συγκάλυψης εκ μέρους της κυβέρνησης».

Επίσης ξεσπάθωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος και για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες εξαιτίας της ακρίβειας. «Μα είναι δυνατόν να μην μπορούν να ζήσουν οι άνθρωποι με τέτοιους μισθούς και τέτοιες συντάξεις εν μέσω αυτής της ακρίβειας που συνεχώς καλπάζει, αλλά κανείς να μην παρεμβαίνει και να κάνει κάτι», αναρωτήθηκε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top