Πύργος: Τεράστια κινητοποίηση για στήριξη της οικογένειας που κάηκε το σπίτι της

Facebook
Twitter

Τεράστια είναι η κινητοποίηση που έχει ξεκινήσει, στην προσπάθεια υποστήριξης της οικογένειας που πριν από λίγες ημέρες έχασε το σπίτι της στην περιοχή του Καταραχίου, από πυρκαγιά.

Την Τετάρτη 1η Μαρτίου, δύο καταστήματα εστίασης στον Πύργο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζί με εργαζόμενους, προμηθευτές και συνεργάτες, βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει τα καταστήματα ΣουβLike και Το Σόι μου Μέσα, το προσωπικό αυτών αλλά και ο τραγουδιστής Ηρακλής Φάμελος, που θα παραχωρήσει live βραδιά την ερχόμενη Τετάρτη στο κατάστημα Το Σόι μου Μέσα, θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί αποκλειστικά στην οικογένεια, το σπίτι της οποίας καταστράφηκε από την φωτιά.

STHRIXH OIKOGENEIAS MATESH

Όπως αναφέρεται από τους ιδιοκτήτες των δύο καταστημάτων, «ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό, στηρίζουμε την οικογένεια που κάηκε το σπίτι της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι ακόμα μια από τις δεκάδες πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει φορείς, σύλλογοι, ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά και μεμονωμένοι πολίτες που θέλουν να στηρίξουν την οικογένεια από τον Πύργο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top