ΠΑΤΡΑ – Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” ο περιβόητος Tiktocker “Red Dragon”

Facebook
Twitter

Μετά το ξεσάλωμα στο καρναβάλι της Πάτρας, το μπάνιο στο σιντριβάνι της πλατείας Γεωργίου και τα πήγαιν’ έλα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου κι όχι μόνο, ο περιβόητος “Red Dragon” κατέληξε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Πατρών “Άγιος Ανδρέας” για τις πρώτες βοήθειες που του ήταν απαραίτητες σε βαθμό ζωτικής σημασίας.

Πρόκειται για τον 58χρονο ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Tik Tok και του YouTube. Οι εμφανίσεις του να γίνονται viral μέσα σε λίγα λεπτά. Προ μηνών βρέθηκε στα χέρια των Αρχών μετά από καταγγελίες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε ξανά συλληφθεί από την Ομάδα Δράση της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας δύο ανήλικων κοριτσιών που κάθονταν στον εξωτερικό χώρο ταχυφαγείου στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα. Παλαιότερα είχε εκδιωχθεί από το προαύλιο σχολείου όπου είχε εισβάλει, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε δημόσιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Στην Πάτρα έδωσε “βροντερό” παρόν το τριήμερο του καρναβαλιού και μάλιστα τα βιντεάκια νεαρών επισκεπτών στο Tik Tok με τον “Red Dragon” από θέση “πρωταγωνιστή” σε ξεσαλώματα ακόμα και στο μέσον της νυχτερινής ή και της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, αφού είχε καταφέρει να παρεισφρήσει σε αυτές, έδωσαν και πήραν…!

ΗΗΗ IMG 9987

Και μετά από το ξεσάλωμα κάποιοι – ευτυχώς – ειδοποίησαν τους Ερυθροσταυρίτες κι εκείνοι με τη σειρά τους το ΕΚΑΒ, μεταφέροντας τον έγκαιρα στα ιατρεία του νοσοκομείου για τις σωτήριες ιατρικές βοήθειες.

Επείγοντα -Καρναβάλι Πατρας – YouTube

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top