Παναχαϊκή: Ολική επιστροφή (14:45) με τον Ολυμπιακό Β’ στην Αγυιά

Facebook
Twitter

Στη δράση μετά από διάλειμμα έξι εβδομάδων επιστρέφει το πρωτάθλημα της Super League 2 με την προτελευταία (14η) αγωνιστική, του πρώτου γύρου.

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό B’ στην Αγυιά και θέλει να επιστρέψει με το… δεξί, παραμένοντας στις κορυφαίες θέσεις του Νότιο Όμιλο και κάνοντας για πρώτη φορά την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στη χρονιά.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδοπούλου, που θα αγωνιστεί χωρίς τους Λυμπέρη Στεργίδη και Νίκολα Καρακλάιτς (αλλά με αρκετές επιστροφές) έχει επανέλθει σε καλή κατάσταση όπως έδειξε και στο φιλικό με την Προοδευτική και μένει να δούμε για πόση ώρα θα μπορείς να κρατήσει ρυθμό αλλά και πόσο κοντά θα είναι στην προ διακοπής του φόρμα απέναντί μου σε μία ομάδα δεν σταμάτησε να αγωνίζεται και να προπονείται καθόλου τη διάρκεια της διακοπής.

Οι δυο τους συναντήθηκαν δύο φορές στο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη περίπτωση να αγωνίζονται με αρκετούς παίκτες από την πρώτη ομάδα και στη δεύτερη να δυσκολεύουν πολύ τους «κοκκινόμαυρους» με τα τρεξίματα και την ένταση τους.

Διαφορετικό παιχνίδι από αυτό θα γίνει στην Αγυιά και η Παναχαϊκή στην οποία παραμένουν αρκετά από τα προβλήματα της διακοπής, θέλει τουλάχιστον την αγωνιστική της ηρεμία για την επόμενη εβδομάδα να ακολουθεί το ρεπό της στο πρωτάθλημα και να ανασυντάσσεται για το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, εφόσον ευοδώσουν οι συνθήκες στη Λίγκα.

Χωρίς Στεργίδη, Ν. Καρακλάιτς αλλά με επιστροφές

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Θεοδωράκη, Κολουβούρη, Μικέ, Ρουγκάλα, Λιοφάγο, Στασινόπουλο, Τοπάλ, Κοντοχρήστο, Τσακμάκη, Λαρέα, Αντωνιάδη, Λινάρδο, Τσιάρα, Π. Καρακλάιτς., Χαντί, Κωνσταντακόπουλο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Ι. Σίλβα, Καρλίτος, Αλεξόπουλος, Τριμμάτης, Μυτίδης και Ζυγκερίδης.

Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι Στεργίδης, Ζούκα και Ν. Καρακλάιτς.

Σούλης Παπαδόπουλος: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι για εμάς»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής της ΠαναχαϊκήςΣούλης Παπαδόπουλος εν όψει του αγώνα με τον Oλυμπιακό Β’.

Όπως  τόνισε ο «κοκκινόμαυρος» τεχνικός: «Έπρεπε να ετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι, με μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, μια νεανική ομάδα, που δεν έχει τα προβλήματα που έχουμε εμείς.

Αυτοί παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για το παιχνίδι δε μπορώ να πω πολλά πράγματα, αλλιώς θα μιλάγαμε πριν 40 μέρες, αλλιώς θα μιλήσω τώρα. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι για εμάς».

Δείτε αναλυτικά τη δήλωσή του:

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top