Άννα Μαστοράκου: Είχε δεχθεί πρόταση για δήμαρχος και βουλευτής, επέλεξε την Περιφέρεια

Facebook
Twitter

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, λοιπόν, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου. 

Και με πρώτη πρόβλεψη ότι στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές η παράταξη Φαρμάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο θ’ αυξήσει θεαματικά τις έδρες της.

Για την Αχαΐα, για παράδειγμα, η κ. Μαστοράκου εκτιμά ότι οι έξι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι (Μπονάνος, Ζαΐμης, Κατσουγκράκης, Σακελλαρόπουλος, Φίλιας και Παπαδόπουλος) θα γίνουν τουλάχιστον οκτώ τον Οκτώβριο, με δεδομένη και την τροποποίηση του νόμου για την εκλογή των οργάνων της Αυτοδιοίκησης. 

Ασφαλώς ηχηρή η «μεταγραφή» για την παράταξη Φαρμάκη καθώς η κ. Μαστοράκου το 2019 είχε δεχθεί πρόταση απ’ τη Νέα Δημοκρατία να είναι υποψήφια δήμαρχος Πατρέων. Είχε, ωστόσο, αρνηθεί. Πιο πρόσφατα δε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αρνήθηκε και πρόταση να είναι υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το κυβερνών κόμμα. 

Μάλιστα, η τελευταία επικοινωνία της με τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας έγινε την Πέμπτη 30 Μαρτίου όπου και ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχθεί την πρόταση για το ψηφοδέλτιο (η επίσημη ανακοίνωση έγινε την Πέμπτη) αφ’ ης στιγμής υπάρχει η νομική ερμηνεία του ασυμβίβαστου της με την ιδιότητα της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top