Ψαθόπυργος: Διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής για ανεξέλεγκτο συνωστισμό δίπλα στη θάλασσα

Facebook
Twitter
Το φαινόμενο του συνωστισμού στις πλατείες και τα πάρκα είναι πασίγνωστο και άπαντα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν αφιερώσει άπλετο χώρο για να αναδειχθεί το πρόβλημα ώστε να αντιμετωπιστεί.

Χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα, φυσικά. Όμως ο υπαίθριος συνωστισμός ενίοτε έχει και ιθύνοντες από τον χώρο της Εστίασης, γεγονός που θα πρέπει να απασχολήσει έντονα τους συνδικαλιστές εκπροσώπους, όπως μας κατήγγειλαν κάτοικοι του Ψαθοπύργου. Οι οποίοι μας έστειλαν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από κανονικό βραδινό πάρτι που στήθηκε ανήμερα του Πάσχα, παρόλες τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, αλλά και τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που έκαναν, όπως μας είπαν, στην Αστυνομία.

Δυνατή μουσική από ηχεία, ποτό, χορός δίπλα στη θάλασσα, κανονικό τρικούβερτο γλέντι που κράτησε ως και μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως τουλάχιστον, ανέφεραν οι καταγγέλλοντες κάτοικοι. Οι οποίοι πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν ήταν ένας ή δύο, αλλά πολλοί περισσότεροι. Και επικοινώνησαν με την «Πολιτεία» θέλοντας να αναδείξουν το πρόβλημα το οποίο κατά τους ίδιους προμηνύει ένα ιδιαίτερα… θερμό καλοκαίρι, από άποψη προβλημάτων που οι ίδιοι θεωρούν σίγουρο πως θα προκύψουν με την «ετσιθελική», όπως χαρακτηρίζουν, νοοτροπία κι αντίληψη διοργανωτών τέτοιων συγκεντρώσεων δεκάδων ανθρώπων.

ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Το πάρτι, εν προκειμένω, ξεκίνησε το απόγευμα και ολοκληρώθηκε γύρω στη μία μετά τη νύχτα, όπως καταγγέλθηκε! «Τηλεφωνήσαμε όλοι μας πολλές φορές στο 100 αλλά Αστυνομία δεν είδαμε να εμφανίστηκε. Εκτός κι αν ήρθε και δεν την είδαμε εμείς. Αλλά αν όντως είχε εμφανιστεί υποθέτω ότι θα είχε διαλύσει το πάρτι και θα είχε φύγει ο κόσμος. Κάτι που δεν συνέβη», μας λέει κάτοικος της περιοχής με αρχικά Π.Κ. που δεν θέλησε -για ευνόητους λόγους- να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του.

Εστιάζοντας, παράλληλα, την προσοχή στο γεγονός ότι εκτός της πανδημίας και κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, το πρόβλημα και οι αντιδράσεις κατοίκων θα υπήρχαν ούτως ή άλλως, εξαιτίας, όπως τονίζουν, του γεγονότος ότι με τέτοιες πρωτοβουλίες που εν τέλει αλλοιώνουν το προφίλ της περιοχής, που σε βάθος χρόνου είναι συνδεδεμένο με την ηρεμία. Στοιχείο το οποίο προσελκύσει μόνιμους τουρίστες κάθε χρόνο που νοικιάζουν θερινές κατοικίες, κινώντας την τοπική οικονομία. «Και οι οποίοι, αν αλλάξει το ύφος της περιοχής, δεν θα ξαναπατήσουν ποτέ στον τόπο μας», καταλήγει να λέει άλλος κάτοικος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top