Σαν δύο σταγόνες νερό: Δεκάδες δίδυμα αδέλφια σε μια πρωτότυπη συγκέντρωση στην Αυστρία (βίντεο)

Facebook
Twitter

Tην τιμητική τους είχαν χθες στο Μπράουναου της Αυστρίας εκατοντάδες πανομοιότυπα αδέρφια (μονοζυγωτικά δίδυμα) που συγκεντρώθηκαν απ’ όλο τον κόσμο προσφέροντας ένα απολαυστικό θέαμα.

Σχετικό βίντεο με τα δίδυμα αδέρφια ανέβηκε στο Twitter δείχνοντας ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που η φύση αποφάσισε γι’ αυτούς να έχουν την ίδια εξωτερική εμφάνιση.

Τα δίδυμα αδέρφια είχαν μάλιστα την ιδέα να φορέσουν και τα ίδια ρούχα μοιάζοντας σαν δυο στάλες βροχής.

Η Ντομινίκ και η αδερφή της Σαντέλ από τη Γαλλία ήταν τρισευτυχισμένες που ήταν παρούσες στην μεγάλη εκδήλωση που οργάνωσε ο δήμαρχος της αυστριακής πόλης.

Οι Γαλλίδες δίδυμες αδερφές εθεάθησαν με εντυπωσιακά ροζ καπέλα και ασορτί καρό πουκάμισα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Αλλά και οι δίδυμες αδερφές Σαμπίνε και Ολίβια όπως η Μαρτίνα και η Καρίν από τη Γερμανία δεν έχασαν την ευκαιρία να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των τοπικών αρχών της Αυστρίας.

Ο Φρέντι και ο Στέφαν από την Ελβετία αλλά και οι δίδυμες Εύη και Σίλβια από την Αυστρία εξέφρασαν την χαρά τους που συμμετείχαν στην εκδήλωση όπως, δήλωσαν στους δημοσιογράφους, σχολιάζει η αυστριακή εφημερίδα «Die Krone».

H εκδήλωση των πανομοιότυπων αδερφών πραγματοποιείται στην Αυστρία τα τελευταία 39 χρόνια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top